dilluns, 18 de febrer del 2013

Sabadell Handbol 30 – Handbol Banyoles 31

Bon partit el vist a Can Balsach aquest passat dissabte, entre el Handbol Banyoles, equip que està en la quarta posició de la classificació i el Sabadell Handbol que aquesta segona volta no ha estrenat el caseller de punts.

Des de l’inici els visitants han demostrat el perquè estan on estan en la classificació, amb una dura defensa han posat molt difícil als locals que sols han pogut estar per davant del marcador fins el minut 9, en aquest moments per els de errors en definició o pèrdues de pilota en atac ha permès als visitants fer una sèrie de conta atacs que en 7 minuts s’han situat en una avantatge de sis gols per sobre del marcador, desprès intercanvis de gols i els gironins han anat mantenint la avantatge fins que al final de la primera part, dominaven el marcador per 12 a 19.

En la represa el entrenador del Sabadell Handbol ha preparat fer canvis el tipus de defensa, passat a una defensa de 5-1 amb pressió al central del Banyoles, i mica en mica els arlequinats han millorat molt la defensa, i s’ha anat retallant la avantatge que els visitants tenien, ajudats també per la excel·lent actuació del Carlos, porter del segon equip que ha jugat per la falta del Xavi, arribant-se a falta de quatre minuts en que els arlequinats perdien de dos gols.

Els entrenadors han demanat els  temps morts per preparar les jugades corresponents d’atac, els gironins han errat el següent atac i el Sabadell Handbol ha aconseguit posar-se a un gol, a falta de 38 segons per acabar el partit, temps mort demanat per l’Oscar i al final no ha pogut ser l’empat s’ha escapat en el últim llençament, el llançament del Oriol ha sigut desviat per la defensa i desprès parat per el porter visitant.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Carlos a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Alex, Marc, Oriol, Garcho, Bosch i Cesc. Val a comentar la bona actuació en defensa del Garcho i l'Eloi a part de la ja comentada del Carlos a la porteria.

La setmana que be els arlequinats visitant el diumenge al Handbol Poble Nou, esperem anar recuperant als lesionats per intentar aconseguir una necessària victòria per donar la tranquil·litat al equip.

Des de aquí aprofitem per donar ànims al Rudy el la seva lesió (menisc) i desitjar-li una propera recuperació.