diumenge, 17 de març del 2013

Sabadell Handbol 34 – Salle Bonanova 39

Mal Partit del Sabadell Handbol, davant de un dels rivals directes per sortir de la zona perillosa de la taula, vell conegut l’equip visitant, s’ha trobat amb una defensa molt tova que els hi ha permès des de el minut 15 posar-se per davant del marcador de dos i tres gols, principalment per pèrdues de pilota en atac que el equip barceloní ha aconseguit administrar els balanços ofensius per mantenir en tot moment la avantatge de dos i tres gols fina arribar a falta de 5 minuts per la mitja part en que els locals anaven dos gols per sota, 16 a 18 en que dos pèrdues de pilota i dos llançaments de sis metres aturats per el porter visitant han donat ales als visitants arribant-se a la mitja part amb el marcador de 17 a 21 per els de la Bonanova.

Al inici de la segona part l’entrenador del Handbol Sabadell, l’Oscar que havia donat consignes per millorar la defensa  ha vist com el equip visitant s’ha instal·lat amb unes avantatges de quatre i cinc gols durant quasi tota la segona part davant de la desesperació de la afició arlequinada, també per acabar-ho de adobar una actuació arbitral de las que es fan mereixedores de crítiques, en un partit bastant correcte s´han inventat fins a 12 exclusions per els locals i 11 per els visitants, no es pot dir que hagin decantat el partit cap a cap banda, però lo que si han aconseguit es descentrar al equip arlequinat, dons a la segona part ha estat 10 minuts amb homes de menys, en definitiva s’ha arribat al final del partit amb el marcador de 34 a 39 per els visitants, sense dubte lo que els arlequinats tenen que millorar de cara al final de lliga es la defensa, per evitar posar tan fàcil las coses als equips contraris, tenint en compte la capacitat ofensiva del conjunt arlequinat.

Per els arlequinat han jugat Marc a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Alex, Oriol, Bardón, Cesc, Garcho Ramis, Bosch, Marc i Valerio.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita la pista del Hanbol Sant Quirze, que ve de marcar terreny al Handbol Vilamajor, 24 a 40, esperem que els arlequinats aconsegueixin un bon resultat.