dilluns, 7 d’octubre del 2013

Sabadell Handbol 31 – Handbol Poble Nou 24

Bon partit el que s’ha vist aquest dissabte a Can Balsach, davant de un dels equips assequibles per els arlequinats.

Que de sortida exceptuant els primers cinc minuts que son els que ha tardat el Sabadell per posar-se per davant del marcador, tot això comptant amb una excel·lent actuació del porter Sergi “Guti” per la família arlequinada i poques pèrdues de pilota en atac, han permès als arlequinats mantenir un marcador ajustat en tota la primera part arribant-se a la mitja part amb el marcador de 13 a 13.

Al inici de la segona part els visitants s’han avançat en el marcador dos vegades de un gol, fins que en el minut 10 els arlequinats amb una bona defensa i un percentatge de aturades molt alt del Guti, ha permès als jugadors del Oscar marcar-se la primer avantatge en el marcador de quatre gols 20 a 16.

Els del Poble Nou han fet canvis en atac per intentar trencar la inèrcia del partit, pro els arlequinats, fins en defensa i assegurant les finalitzacions han anat obrint escletxa en el marcador i s’ha arribat al final amb la màxima avantatge per els locals 31 a 24.

Amb aquest partit val a destacar la aportació del Guti 46,5% de aturades, la seguretat defensiva del Garcho, i la bona feina feta per el Cesc, l’Eloi i la resta del equip, es començant a tenir bones sensacions, esperem que mica en mica l’Oscar vagi formar un bloc combinant la joventut amb la veterania.

Per el Sabadell Handbol han jugat el Guti a la porteria i Garcho, Eloi, Cesc, Rudy, Alex, Marc, Juan, Bernat, Sergi, Albert, Llibert i Guille.

La setmana que be, el Sabadell Handbol visita el proper dissabte a les 20.00 al Balonmano Granollers, equip que sempre es perillós per la qualitat dels seus jugadors, esperem veure la millor de les cares dels arlequinats.