diumenge, 9 de febrer del 2014

Handbol Manyanet 29 – Sabadell Handbol 23

Partit que de inici els jugadors han treballat bé com bloc defensiu i assegurant els atacs, així  els arlequinats han estat per davant del marcador de un i dos gols i s’ha mantingut una certa possibilitat de treure alguna cosa positiva.

El Manyanet ha fet sortir de la banqueta al lateral dretà (llançador) i ha endurit la defensa amb una certa permissivitat de la parella arbitral, aconseguint en el minut 19 empatar el partit a 7 gols, des de aquí ha començat un altre partit en que els locals han començat ha marcar diferencies de + 2 i a la mitja part + 3 gols, arribant-se a la mitja part amb un marcador de 14 a 11 gols.

En el inici de la segona part els homes de l’Oscar han ajustat mes la defensa i amb un parell d’aturades del Marc, han aconseguit retallar el marcador a 15 a 14, però per errors de finalització des de  sis metres i varies pèrdues de pilotes han donat als locals la opció de situar-se amb un còmode avantatge en el marcador, que en el minut quinze ja era de 5 gols.

Pràcticament el partit aquí s’ha acabat i s’ha estat fins el final entre els quatre a sis gols de diferencia, també tot això produït per las aturades del porter del equip contrari, que ha restat confiança al jugadors arlequinats, arribant al final del partit amb el conegut 29 a 23.

Per el Sabadell Handbol han jugat Mar i Oscar a la porteria i Garcho, Cesc, Juanan, Eloi, Alex, Rudy, Bardón, Juan, Guille, Bernat, Marc P i  Sergi.

La setmana el dissabte a les 19.15 a Can Balsach, el Sabadell Handbol rep al Handbol Pardinyes, equip complicat per la tipologia de jugadors que te, pro no impossible de guanyar, esperem veure la millor cara dels arlequinats i en facin gaudir de un bon partit.