diumenge, 19 d’octubre del 2014

Sabadell Handbol 22 – Sant Marti Adrianenc 40

Partit que ha anat de un inici correcte fins a un final desastrós, de sortida el equip arlequinat (amb les baixes per lesió del Eloi i el Guillem, porter), tot haver-li costat prou durant els primers quinze minuts ha estat dintre del partit, mantenint un resultat de menys un a menys dos gols, a tenir en compte  un número important de errors en atac, llançaments de sis metres, llançaments exteriors massa previsibles per els porters visitants i un parell de penals errats. Des de aquest moments al Sabadell Handbol ha començat a tenir problemes en defensa per poder controlar les accions del Sant Martí que sempre iniciava el lateral esquerra i finalitzava el central amb treballs de dos o ell sol, resultat de no poder controlar aquest factor es que s’arriba a la mitja part amb el 11 a 16 conegut.

En la mitja part l’Oscar intenta re composar la defensa amb l’esperança de poder corregir els errors defensius que fins ara s’havien detectat, també amb clares consignes d’atac, de totes maneres no ha servit de rés, dons el Sant Marti ha anat agafant avantatge al marcador cada vegada més ample, en el minut quinze 18 a 27, amb aquestes circumstancies els jugadors del Handbol Sabadell en comptes de jugar atacs llargs i assegurant la pilota, han fet tot lo contrari generar atacs molt curts amb llançaments precipitats cosa que ha donat ales als visitants que a base de contra atacs amb anat augmentant la distancia dintre del marcador.

Per intentar frenar la crisis defensiva l’Oscar demana temps mort i se la juga a fer una mixta doble amb el central i el lateral, els visitants desplaçant els homes de la mixta al mig camp, deixant amb tota l’àrea defensiva un treball de 4 contra 4, aquí ha estat la crisis final, resultat de 0 a 9 per els visitants, i un munt de llançaments erràtics i precipitats dels locals en atac. Degut d’això males sensacions i molta desesperança, resultat final de 22 a 40.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger a la porteria, amb una primera part correcta i una segona part en que ha estat venut quasi sempre, això es lo que hi ha amb una pèssima defensa (3 llançaments de 9 metres, 24 llançaments de sis metres i 5 penals), en pista l’han acompanyat Cesc, Rudy, Bernat, Alejo, Alejandro, Guille, Toha, Albert, Vallribera, Adrian, Cristian, Oriol i Eric.

Insisteixo es poden fer coses, sense deixar-se portar per l’angoixa del marcador, això si, mica en mica i treballant tot l’equip com un bloc, deixant de pensar que la solució la pot aportar un de sol, cal treballar més i tenir paciència i sobre tot confiança en el grup.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Balonmano Granollers C, equip sempre difícil per la qualitat dels seus homes, a veure que passa, a hores d’ara no saben la hora del partit.