diumenge, 30 de setembre del 2012

Handbol Manyanet 29 - Sabadell Handbol 29

Meritori empat dels arlequinats en la visita al Handbol Manyanet, des de l’inici els locals van agafar petites avantatges de un i dos gols,  amb una defensa molt replegada i basant –se amb els llançaments del seu lateral esquerra, fins que en minut 12 els homes de Oscar Ramírez ajustant més en defensa i assegurant més els atacs, aconsegueixen empatar i des de aquí fins a la mitja part, frec a frec un per sota un per sobre arribant-se a falta de 30 segons, perdent de un gol i tenint posició de pilota, els arlequinats errant l’atac i permeten al locals fer una contra i arribar a la  mitja part amb el 17 a 15 per el Manyanet.
A la segona part tot igual marcador ajustat fins que en minut 8 els arlequinats aconsegueixen empatar i situar-se per davant el marcador, el Manyanet endureix la defensa per frenar els atacs arlequinats, així s’ha entrat amb un partit de poques diferencies en el marcador,   arribant-se a falta de 2 minuts per la fi,  amb empat a 28 gols i primer el Manyanet que perd la pilota en el seu atac, i el Sabadell Handbol transforma el seu atac en gol a falta de 1 minut per finalitzar el partit pro en el següent atac els locals amb un bloqueig de pivot empaten a 29, quedaven 40 segons per fer el gol de la victòria, que els arlequinats no has aconseguit marcar, perdent la pilota i donant la última opció als locals que han jugat el últim llançament  que ha parat el Marc, finalitzant el partit amb el empat a 29. Aquest partit era possible guanyar pro també  s’hagués pogut perdre, per això es pot donar com a bo l’empat.
Val a destacar la actuació del Xavi a la porteria amb molts encerts davant dels llançaments dels contraris; per el Sabadell Handbol han jugat Xavi i Marc a la porteria i Alex, Bardón, Rudy, Soto, Carlos, Oriol, Noel, Eloi, Cesc, Garcho i Bosch.
La setmana que be es juga el Diumenge a las 12 a Can Balsach davant del Granollers equip sempre complicat i que al final estarà con quasi sempre a dalt de la classificació, abans del partit es farà la presentació oficial dels equips e la base, des de aquí us convidem als pares, familiar i amics del Handbol Sabadell a gaudir des de las 10.00 d’una matinal d’handbol.