diumenge, 13 d’octubre del 2013

BM. Granollers 41 – Sabadell Handbol 29

Partit el jugat per els arlequinats aquest dissabte al Pavelló Olímpic de Granollers, que es dels que et deixen “tocat”, principalment perquè un equip que està jugant a Lliga Catalana no es pot permetre de cap de les maneres que es presenti a jugar amb sols 9 jugadors i un porter. Dels nou un que no ha pogut jugar dons estava lesionat del turmell i l’Albert Cavero (juvenil), que per debutar en la categoria no s’ha arrugat pas a la hora de treballar (bona feina); dona la sensació que no tothom dels dos equips sènior remin en la mateixa direcció.

De sortida el Sabadell Handbol ha estat a la alçada, i ha lluitat aconseguint mantenir-se dintre del partit des de el minut cinc i arribant-se al minut 22 amb el resultat de 14 a 16 per els homes del Oscar, evidentment tot això amb unes bones aturades del Guti tant en llançaments exterior com de sis metres i accions bastant segures en definició dels arlequinats, així s’ha arribat a la mitja part amb el marcador per els locals 17 a 16.

També es te que comentar l’arbitratge en que han estat molt negatius per el Sabadell Handbol, en el minut 24 han tret targeta groga al entrenador arlequinat per sobrepassar-se en el temps mort que havia demanat, i als locals el hi han assenyalat un total de 8 penals, molts de ells per defensa interior (molt rigorosos) en canvi a l’àrea local en tot el partit un penal assenyalat, i us puc assegurar que defenses interiors per parar als arlequinats els jugadors BM. Granollers n’ha fet un munt però rara vegada eren assenyalats, amb la pena màxima.

A la represa els locals han sortit amb mes frescor que els arlequinats marcant un 3 a 1, basant-se en els llançaments del seu lateral dretà; que te un molt bon llançament i així ha anat obrint escletxa en el marcador cada vegada entre tres i quatre gols per els locals, aquí ha passat la jugada que ha tombat del tot les aspiracions dels arlequinats  en un conta atac del Sabadell l’Eloi rep un passada  des de la defensa arlequinada i dona la pilota amb un company que baixava de cara la porteria contraria, ell es queda estàtic veien que venia un jugador local intentant frenar el contra atac, els dos jugadors xoquen i cauen per terra mentre el jugador del Sabadell acaba marcant gol, un àrbitre marca gol i l’altre diu que es una agressió del jugador arlequinat.

Desprès de un minut parlant la parella arbitral decideixen que es gol anulat, agressió del Eloi i targeta vermella de desqualificació, i aquí s’acaba el partit desprès el Guti sense fer cap gest i parlant li comenta al àrbitre si ha vist cap signe de agressió i el àrbitre expulsa sense dir res mes, a continuació el Cesc li diu que perquè l’ha expulsat i la resposta es ”todavía no tenéis bastante”, a parir d’aquí el Sabadell ha quedat durant dos minuts amb quatre homes i lo mes important molt descentrats, cosa que el Granollers ha anat fent el seu partit incrementant la diferencia al marcador acabant-se amb un contundent 41 a 29.

Com a detall de la jugada jo mateix hi parlat amb l’entrenador del Granollers al acabar el partit i amb el jugador involucrat en la jugada, i els dos han comentat que no entenen la decisió del àrbitre, dons no ha passat res que no fos que els dos jugadors han caigut per terra i res mes.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guti a la porteria i Eloi, Cesc, Rudy, Alex, Marc, Albert, Llibert, Pablo i Guille tot hi estar lesionat a vingut per veure si podia fer alguna aportació al equip.

La setmana que be el Sabadell jugarà a Can Balsach a les 19.30 davant del H. Manyanet, equip que fins ara porta bons resultats acumulats, veurem que passa amb l’Eloi i el comitè de competició, dons amb la plantilla que tenim no pot faltar cap del pesos pesants del equip.