diumenge, 1 de desembre del 2013

Sabadell Handbol 31 – Handbol Vilamajor 28

Partit distret el que se ha vist a Can Balsach aquest dissabte, un Sabadell que ha anat de menys a més, davant d’un equip amb un cert potencial, pro que els homes de l’Oscar Ramírez han trobat la manera de frenar-los.

De sortida el Vilamajor ha marcat un inici molt fort, basant-se amb el seu llançador, resultat al minut 3 era de 0 a 4, tot feia preveure un fatal desenllaç, perquè els arlequinats no aconseguien aturar els atacs visitants i veien com els esforços en atac per equilibrar el marcador eren inútils, pèrdues de pilotes, llançaments de sis metres errats, tot plegat un cúmul de erros tan defensius com atacants.

Els arlequinats han aconseguit mica en mica frenar al llançador, a més de les aturades del Guti que han donat seguretat a la defensa, s’ha anat començant a creure que era possible capgirar el partit, així s’ha arribat al minut 15 en que el Sabadell empata per primera vegada a 7 gols, a partir d’aquí la defensa  amb l’Arnau, Eloi i Garcho han frenat als visitants, que s’han precipitat alguns dels llançaments que el Guti ha aturat i ha permès fer alguns conta atacs agafant la diferencia al final de la mitja part de 16 a 13 per els arlequinats.

Tot i la avantatge del marcador es te que comentar que en la primera part s’han errat 11 llançaments amb posició clara de sis metres, a Lliga Catalana fallar tant es donar ales als rivals.

En la segona part el Vilamajor ha sortit totalment decidit a remuntar el partit, pro a davant s’ha trobat una defensa bastant sòlida i un Guti pletòric (38% de aturades) que han pogut aguantar el xàfec, els arlequinats han anat mantenint la diferencia en el marcador de + 2 a + 4 gols fins arribar al final del partit amb el conegut 31 a 28.

Val destacar la actitud de tot l’equip apart del Garcho, Eloi, Arnau en defensa i las aportacions en atac del Juan, Eloi, Garcho i Rudy.

Per el Sabadell han jugat Guti a la porteria i Garcho, Eloi, Alex, Rudy, Arnau, Bernat, Monsalve, Juan, López, Albert i Didac. El David porter del juvenil tenia que estar com a segon porter pro el fet de no tenir físicament la autorització per presentar-la als arbitres no ha pogut estar amb l’equip.

La setmana que be el sènior de Lliga Catalana descansa per l’aplaçament del partit que es jugarà el proper dia 21 de desembre.