diumenge, 29 de desembre del 2013

Salle Bonanova 29 – Sabadell Handbol 28

Bon partit el jugat el passat dissabte dia 21 a pavelló de La Salle, a priori es presentava com un partit difícil per els arlequinats, doncs el equip barceloní es segon a la classificació i continua mantenint el bloc que fa dos temporades els va fer assolir l’ascens, per part dels arlequinats retornava al equip el Juanan Soto, desprès del seu Erasmus a terres Noruegas, cal dir que molt en forma.

En el inici els locals van sortir amb molta empenta i decidits a tancar el partit lo més ràpid possible amb menys de un minut i mig ja anaven 2 a 0, després els homes de l’Oscar van fer un canvi sobre tot amb la actitud defensiva (molt més sòlida) i ajudats per les aturades del Guti, que van descentrar als dos llançadors locals que veien com cada vegada que llançaven el Guti se’ls anticipava i ja estava a la banda on anava el llançament.

Tot això va donar seguretat als arlequinats que en atac van començar carburar i anar marcant petites diferencies de dos i tres gols arribant-se a la mitja part amb en resultat de 9 a 11 per els homes de l’Oscar.

En el inici de la segona part els locals van sortir en tromba però els arlequinats van aguantar i van augmentar la avantatge fins al minut 10 en que el resultat era de 15 a 19, a partir d’aquí els locals van aconseguir rebaixar la desavantatge bàsicament a que els arlequinats van tenir 10 minuts negres (errors de llançament, pèrdues de pilota i principalment errors en controlar al central local) lo que va permetre als de Barcelona situar-se davant del marcador de quatre gols en el minut 23 e la segona part.

L’Oscar va demanar temps mort per re-organitzar les línies arlequinades i amb tres minuts el Sabadell va aconseguir entrar altre vegada dins del partit (empat a 26) llavors va tornar-se en un partit de cara o creu, això si sempre les avantatges eren per els locals ara de un ara empat fins arribar al minut 29,40 en que desprès de un llançament local el rebot li va a les mans del pivot local després de treure els dos peus de dintre l’àrea efectua el llançament donant-li el gol de la victòria Barcelonina.

Llàstima perquè els arlequinats es mereixien treure alguna cosa positiva, per el Sabadell ahn jugat Guti i Marc a la porteria i Garcho, Alex, Rudy, Juanan, Cesc, Bernat, Juan, Eloi i Bardón.

Ara que tot-hom passi unes bones festes de Nadal i d’Any nou i poder encarar el repte de fer una segona volta perfecte per aconseguir mantenir la categoria.