diumenge, 16 de febrer del 2014

Sabadell Handbol 29 - Handbol Pardinyes 29

Partit vibrant el vist aquest dissabte a Can Balsach, entre el Handbol Pardinyes i el Sabadell Handbol, de sortida els visitants tot i tenint la baixa del millor jugador del seu equip “Kevin” han començat a marcar diferencies, els arlequinats sols aconseguien anar com a molt empatats o un per sota del marcador fins que aproximadament el minut 24 els visitants han posat la màxima avantatge del partit de tres gols en que s’ha arribat a la mitja part amb el marcador de 11 a 15 per el d Lleida.

A la represa, tot i que l’Oscar ha modificat les posicions defensives per intentar parar-los als visitants, no ha estat fins en el minut 12, en que els arlequinats han fet algunes defenses sòlides “com es tindria que fer sempre” i han aconseguit parar els atacs dels visitants això ha generat alguns conta atacs que ha donat opcions als locals de capgirar el marcador i començar a creure que podien treure quelcom de positiu.

Des de aquí ha començat un altre partit en que les arlequinats ha aconseguit situar-se tres gols per davant del marcador, a partir d’aquí les curioses actuacions arbitrals amb decisions errònies per els interessos arlequinats, ara era un passiu exagerat, ara un falta d’atac i si no una exclusió contra els arlequinats (a tenir en compte que el Sabadell Handbol ha tingut exclusions en els minuts de la segona part 47, 49, 53 i 57, tenint en compte que en el minut 47 es quan els arlequinats es posaven per primera vegada amb +2 gols al marcador.

Al final de tot es te que dir que encara no han ant malament del tot les coses per els homes de l’Oscar, dons el Pardinyes, pot ser per els nervis o la pressió no han pogut aprofitar les avantatges que han tingut i sempre han anat per darrera del marcador, arribant-se al minut final amb pilota del Sabadell Handbol en que l’Eloi finta a un contrari i es empentat per darrera, davant de la sorpresa general xiula passes del Eloi, després protestes de la banqueta (del delegat per mes senyes) i exclusió de un altre jugador, a falta de 50 segons atac del Pardinyes (sis homes conte quatre arlequinats), per sort els visitants erren la passada amb la conseqüent pèrdua de pilota, temps mort demanat per l’Oscar i preparar un atac de 20 segons de quatre arlequinats contra sis jugadors visitants, dos passades amb progressió cara a porteria i un dels arbitres ja assenyala passivitat, que en finalitza a falta de un segon amb el llançament del Juanan, que es aturat per el porter visitant, finalitzant amb el marcador de empat a 29.

A destacar per els arlequinats la capacitat del Juanan i del Rudy cara porteria, així el percentatge d´encert del Marc a la porteria un 41% de aturades.

Per el Sabadell Handbol han jugat a la porteria Guti i Marc i Eloi, Alex, Cesc, Rudy, Juanan, Bernat, Monsalve, Bardón, Albert, Juan i Guille.

El dissabte que ve el Sabadell visita al difícil Sant Joan Despí a les 17.30 al Pavelló Salvador Gimeno, no hi ha res a perdre, esperem veure la millor cara dels arlequinats.