diumenge, 2 de febrer del 2014

Sabadell Handbol 33 – BM. Granollers 26

Per fi, un partit en que l’equip ha jugat com tal, amb una bona intensitat defensiva i si mes no amb un atac en que s’han perdut poques pilotes, tallant d’arrel la possibilitat de que els jugadors del Granollers poguessin fer els conta atacs, que es la manera com en el partit d’anada van decantar el marcador.

De sortida bona defensa i la solidesa a la porteria per part del Marc, que ha tancat una excel·lent primera part, en atac els arlequinats han resolt bastant be, assegurant la possessió i tenint escasses pèrdues de pilota, tot això a permès als homes de l’Oscar situar-se sempre per davant del marcador, començant de un o dos gols de marge i finalitzant la primera part amb el marcador de 15 a 11 per el Sabadell Handbol.

En la represa els del Vallès Oriental han canviat defensa passant  a sis cero, pro els arlequinats amb una defensa que funcionava bastant be i en atac gracies al joc col·lectiu del equip junt amb la efectivitat del Juanan i del Rudy anàvem marcant les distancies, portant sis gols en el minut 15.

Això ha donat pressió als visitants que no podien perdre massa temps si volien recuperar el marcador, generant algunes precipitacions fins que en el minut  25  pràcticament el Granollers a llançat la tovallola, acabant-se el partit amb el resultat de 33 a 26.

Per el Sabadell Handbol han jugat el Marc i l’Oscar a la porteria i Alex, Cesc, Garcho, Eloi, Juanan, Rudy, Bardón, Bernat, Sergi, Juan, Guille i Arnau.

El proper dissabte a les 18.00 hores, el Sabadell Handbol visita al Handbol Manyanet, equip que està a la zona còmode de la taula, a priori es un equip difícil, per la tècnica i la velocitat del seus jugadors, esperem veure la millor versió del equip arlequinat