dilluns, 7 d’abril del 2014

Sabadell Handbol 29 - H. Salle Bonanova 29

Penúltim partit d’aquesta temporada el jugat a Can Balsach, davant de La  Salle Bonanova, que ha finalitzat amb empat a 29 gols, que juntament amb la victòria del Handbol Cornellà a domicili del Handbol Pardinyes ha confirmat definitivament el descens del equip arlequinat a 1ª Catalana.

D’inici el partit a anat fins els minut 15 gol amunt gol avall, aquí els homes de l’Oscar han aconseguit controlar mes als visitants en defensa i en el minut 28 tenien una avantatge de tres gols a sobre per l’equip arlequinat, semblava que podrien marxar al descans, amb una petita renda que donaria una certa tranquil·litat.

Però ha passat tot lo contrari pèrdues de pilota en atac, errors de llançament i els visitants en un minut cinquanta segons han aconseguit empatar el partit, sort que a falta de un segon el Albert Garcia s’ha inventat un gol dels que en diuen de “un parell de...”, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 15 a 14 per el Sabadell Handbol.

El la represa del partit pràcticament ha estat una copia de la primera part,  quan els arlequinats podien agafar una certa avantatge, s’erraven llançaments, es perdien pilotes i així els visitants han estat pràcticament tot el partit dintre i amb opcions de aconseguir alguna cosa positiva.

Així ha estat  i s’ha arribat al final amb el empat a 29 gols, complint-se definitivament els descens de categoria del equip sènior.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Guti a la porteria i Garcho, Cesc, Rudy, Alex, Juanan, Bardón, Albert, Bernat, Pablo i Guille. A destacar la efectivitat de car a porteria del Rudy i del Garcho que està fent un final de temporada excel·lent, de joc i de actitud.

El proper dissabte el Sabadell juga el darrer partit de la temporada, visita al Handbol Cornellà, equip que aquest dissabte ha tancat la seva permanència a la categoria guanyant en la pista del Handbol Pardinyes, hora del partit a les 17.30 al pavelló Sant Ildefonso de Cornellá, esperem veure un bon partit de despedida.