diumenge, 26 d’octubre del 2014

Balonmano Granollers 30 – Sabadell Handbol 25

Partit jugar a les 13.30 del diumenge, al Olímpic de Granollers, el Sabadell Handbol comptava amb les baixes per lesió del Cesc i l’Eloi, homes fonamentals en el set d’Oscar Ramírez, de sortida els del Vallès Oriental han aprofitat la seva arma principal, el contra atac,  aprofitant la defectuosa selecció de llançament exteriors dels arlequinats, s’han situat dominant el marcador de dos i tres gols, al minut 8 anaven 7 a 5 dels 7 gols locals 6 de contra atac.

A partir d’aquest moment s’han vist els millors minuts del Sabadell en que a capgirat el marcador posant-se 7 a 10, resultat de una defensa més compacta i que en els atacs es marcava la diferencia sobre tot en el encert del llançament exterior del Alejo, l’entrenador local ha demanat temps mort per intentar reconduir el partit. Després el Granollers a base de permutes i alguns llançaments exterior ha tornat a manar en el marcador arribant-se a la mitja part amb 19 a 14 per els locals.

A la represa els homes de l' Oscar han aconseguit reduir la des-avantatge i estar dintre del partit, en el minut 14 els locals dominaven el marcador per 21 a 20, en aquest moments els Granollers ha rebut una exclusió de 2 minuts, pot ser per un tema físic o per inseguretat però els arlequinats no han aconseguit empatar i els  Granollers han tornat a posar diferencies en el marcador, tres i quatre gols fins arribar al final del partit amb el resultat de 30 a 25.

Per el Sabadell han jugat Roger i Guillem a la porteria i Rudy, Alejo, Jandro, Toha, Eric, Bardón, Albert, Oriol, Bernat, Cristian, Adrián i Vallribera.

La setmana que be el Sabadell Handbol rep al Handbol Manyanet, equip amb solvència contrastada  en al categoria, esperem que els arlequinat vagin progressant.