diumenge, 12 d’octubre del 2014

Sant Esteve de Palautordera 38 – Sabadell Handbol 26

Seriós correctiu el rebut per els homes de l’Oscar Ramírez, en la visita al Sant Esteve de Palautordera, partit que d’inici ja comptava amb la baixa del Cesc Vallribera (jugador experimentat en la categoria) per lesió muscular, i per assumptes personals un dels dos porters, el Guillem.

De sortida com era de preveure els locals equip han sortit amb una defensa contundent, amb un 5 x 1 flotant, que realment incomodava als arlequinats, que en el inici no han estat massa inspirats en els llançaments lo que ha permès als dos extrems fer una sèrie de contra atacs posant el marcador en franca desavantatge per els homes de l’Oscar (7 a 1), que en el minut sis ja ha tingut que demanar el primer temps mort per intentar corregir la hemorràgia de gols dels locals.

Després de les instruccions del entrenador arlequinat ha semblat que el Sabadell podia tornar ha entrar dins del partit, retallant gols i escurçant les diferencies, fins arribar el minut 14.40 en que els locals guanyaven per 11 a 7, un dels àrbitres excloïa directament al Eloi (central defensiu arlequinat) per una empenta, sense haver fet el cicle de targetes grogues, (expulsió molt protestada per ser excessivament rigorosa).

Als dos minuts en que l’Eloi torna a entrar al camp en la primera jugada desprès de un rebot en la disputa de una pilota dividida el mateix àrbitre torna a excloure al Eloi (també per empentar), l’Eloi es gira i obrint el braços amb cara de sorpresa per l’altre rigorosa exclusió i l’àrbitre li treu la tercera exclusió, resultat de això final del partit del Eloi, con a dada curiosa  es que els locals en la primera part han tingut una sola exclusió, mentre que els arlequinats (que no se’ls hi pot dir que siguin un equip extremadament dur) han tingut cinc. També gracies als errors de llançaments, sis metres, penals etc. La primera part ha finalitzat amb un marcador de 19 a 13.

A la segona part ha estat per oblidar, (un munt de pilotes perdudes, errors defensius i de llançament) amb un moment l’equip local s’ha situat amb una avantatge de 9 / 10 gols i els arlequinats lluitant per maquillar el resultat, arribant-se al final amb el marcador de  38 a 36.

Ara toca refer-se de aquest tipus de partit que donen males sensacions, tornar a treballar i preparar el proper partit per rebre al Handbol Sant Martí Adrianenc, líder amb tos els partit guanyats.

Per els arlequinats han jugat el Roger a la porteria i Eloi, Jandro, Alejandro, Bernat, Bardon, Cristian, Oriol, Adrián, Albert, Vallribera, Rudy, Eric i Guille.