diumenge, 29 de març del 2015

Handbol Poblenou 32 – Sabadell Handbol 27

Partit dels que deixen mal regust de boca, dons si mai s’ha tingut un partit tan a la mà per guanyar-lo en tot lo que es porta de temporada, es el jugat per el Sabadell aquest passat Dissabte davant del Poblenou al pavelló de la Marbella (BCN).

De sortida els locals semblava que tenien una mica més de empenta que els arlequinats, però els errors que els locals han anat fent durant la primera part ha donat possibilitats al Sabadell de agafar al minut 20 una avantatge de dos gols que s’ha anat mantenint fins el minut 28,52, aquí els homes de l’ Oscar amb una pèrdua de pilota=contra atac, i un error de llançament de sis metres=altre contra atac, han regalat l´empat a 13 que es com ha acabat la primera part.

A la segona part els arlequinats han millorat una mica la defensa, sobre tot tallant les entrades sobre punt fort del lateral que més mal  estava fent, aprofitant per mica en mica tornar-se a situar per davant del marcador de dos gols, aquí els arlequinats com es desgraciadament habitual aquesta temporada, no han acabat de matar el partit, (errors de llançament de sis metres, llançaments fora de temps de 9 metres, a més de les pèrdues de pilota en atac posicional) resultat de aquestes circumstancies, els locals han tornat ha entrar dins del partit a falta de 15 minuts.

Els locals amb més ganes que cap, s´han posat per davant del marcador, i aquí tres exclusions continuades e innecessàries, dels homes de l’ Oscar (minuts 45,46 i 48) han acabat per sentenciar el partit a favor dels locals, que durant l`últim minut i mig aprofitant que els homes del Sabadell s’han deixat anar han engruixit el marcador amb un parcial de 3 a 0, acabant al final amb el 32 a 27 conegut.

Difícilment es pot guanyar un partit amb aquest números: 11 llançament de 9 metres errats, 15 de sis metres (alguns d’ells fora de la porteria), i la dada mes contundent (10 pèrdues de pilota), caldria que tot-hom fes un anàlisis particular del seu rendiment i començar a treballar com un equip.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Rudy, Cesc, Bernat, Adrián, Alejo, Albert, Bardón, Jandro, Cristian, Toha i  Guille.

El proper 11 de Abril el Sabadell rep a Can Balsach a les 18:30 al Handbol Sant Miquel, equip assequible per els arlequinats, sempre i quan tot-hom estigui una mica més per sobre del nivell habitual.