diumenge, 8 de març del 2015

Sabadell Handbol 25 – Handbol Pardinyes 30

Mal partit el vist a Can Balsach entre el Sabadell Handbol i un assumible Handbol Pardinyes, que presentava un equip amb les baixes dels tres jugadors millors que tenen, dos exteriors (central i el llançador) i el Kelvin (extrem esquerrà ex-Asobal), els arlequinats no han aprofitat la situació, en que jugant un partit seriós sobre tot en defensa s’ hagués pogut guanyar.

De sortida els locals amb pèrdues de pilota afegint els errors de llançament han donat opcions als Lleidatans a agafar una còmode avantatge de quatre i cinc gols que pràcticament han aguantat fins quasi al final de la primera part en que els homes de l’ Oscar amb dos contra atacs i aprofitant que els visitants han tingut una exclusió has retallat en tres gols la diferencia arribant-se a la mitja part amb el marcador de 10 a 12, es tornava a estar a dintre del partit.

En l‘inici de la segona part els visitants han tornat a marcar les diferencies tornant-se a acomodar-se en el marcador amb +3 / +4 gols, aquí es on en el minut 13 el Rudy en una jugada l’àrbitre l’exclou per dos minut, i  sense pensar massa al sortir de la pista ha comès l’ error de aplaudir, (cosa que li ha costat la desqualificació), pràcticament aquí ha acabat el partit, dons la línia exterior del Sabadell anava curta de efectius, l’Eloi i l’Alejo que eren junt amb el Rudy els puntals de l' equip estaven molt cansats, i es va veure un final de partit en que els locals desitjaven que s’acabés, arribant-se al final del partit amb els marcador de 25 a 30.

Per el Sabadell Handbol han jugar Roger i Guillem a la porteria i Rudy, Bardón, Roger, Oriol, Alejo, Cristian, Eloi, Albert, Adrián, Guille, Vallribera i Alex.

La setmana que ve el dissabte a les 19.45, el Sabadell visita el difícil camp del Bordils (Girona), equip que a casa seva es molt fort, també es te que tenir en compte que el Rudy estarà com a mínim sancionat per un partit, per lo tant no es podrà comptar amb ell ni el Cesc que continua lesionat, esperem donar una bona imatge.