diumenge, 21 d’octubre del 2012

Sabadell Handbol 31 - Handbol Poblenou 30

Nova victòria arlequinada dels homes de l’Oscar Ramírez, aquesta vegada davant del Handbol Poblenou equip que està en aquesta categories des de fa sis anys, equip amb molt handbol a sobre, la veritat es que s’hagués pogut guanyar mes clarament pro al final es va patir molt als últims minuts.

De sortida alguns empats inicial, pro desprès el Sabadell sobre el minut nou, es va posar per sobre del marcador amb avantatges de dos i tres gols  fins arribar al minut que els visitants van aconseguir empatar, desprès uns altres minuts brillants del arlequinats aconsegueixen arribar a la mitja part amb el resultat de 14 a 11.

A la segona part els arlequinats han mantingut la mateixa tònica durant el primers 10 minuts, pro a partir de aquí  la defensa ha començat a funcionar millor recuperant pilotes,  i s’han vist els millors minuts en atac del Sabadell que ha situat el marcador amb una clara avantatge de 28 a 20 en set minuts de joc (minut 17), aquí es on el excés de confiança o el pensar que això estava fet, ha produït una baixada de tensió als arlequinats i els visitants en cinc minuts han fet un parcial de 0 a 5 tornant a entrar en el partit.

Els nervis han començat a estar presents en els jugador locals que han tingut que lluitar de valent contra un Poblenou que estava veient la possibilitat de capgirar el partit, arribant-se al minut 28,22 amb avantatge de dos gols del Sabadell Handbol desprès els visitants ha aconseguit marcar i situar-se a un gol, el entrenador local ha demanat temps per preparar una estratègia per assegurar el marcador, però tot se ha posat en perill al ser senyalada una falta d’atac dels arlequinats, permetent als visitants l’últim atac a falta de 14 segons, els arlequinats ha fet falta arribant a la fi del temps de joc amb el llançament de una falta directa del Handbol Poblenou, que ha sortit per sobre del travesser, quedant el resultat de 31 a 30  per el Sabadell Handbol.

Per el Sabadell Handbol es te que destacar l’excel·lent partit en atac de l’Eloi i del Soto, per els arlequinats han jugat a la porteria en Xavi i Marc, els dos a un molt bon nivell i Eloi, Oriol, Soto, Alex, Bardón, Rudy, Noel, Bosch, Garcho, Carlos i Valerio.

La setmana que be els Sabadell Handbol va a la pista del U. E. Sarrià equip sempre molt complicat a casa seva, esperem que es pugi continuar amb un altre victòria, a la espera de jugar els propers partits contra els equips “cocos” de la categoria,