dilluns, 15 d’octubre del 2012

Handbol Banyoles 31 – Sabadell Handbol 30

Primer partit que els arlequinats han perdut davant de un Banyoles que no havia guanyat cap del tres partits disputats fins avui, d’entrada el Sabadell Handbol ha fet una sortida molt seriosa i en base a recuperar pilotes i baixar ràpids contra atacs s’ha situat en un clar 0-4, els locals han començat a tancar mes en defensa assegurar i las seves possessions i mica a mica han anat retallant la avantatge del marcador fins que en el minut 15 han aconseguit empatar el partit a 9 gols, des de aquí al final de la primera part els locals han disposat de avantatges de un i dos gols, sempre basant-se en recuperacions de pilota i ràpids contra atacs (cosa que els arlequinats potser han donat excessives facilitats), arribant-se al final de la primera part amb el resultat de 17 a 15.

En el inici de la segona part seguint amb la mateixa tònica de partit els local han mantingut e inclòs han augmentat a una màxima avantatge de quatre gols, l’Oscar entrenador arlequinat ha demanat temps mort donant consignes per intentar aconseguir millorar la defensa arlequinada i en atac assegurar les possessions de pilota.

Això ha  fet de revulsiu i el Sabadell Handbol ha recuperat el marcador arribant-se al minut 19 amb 25 a 27 per els arlequinats, semblava que seria possible aconseguir  guanyar el partit, pro s’ha arribat al minut 23 amb el marcador de 26 a 28, aquí ha estat la clau del partit els locals han errat el llançament i els arlequinats ha errat dos atacs seguits, permeten que el Banyoles empatat amb dos conta atacs, a partir d’aquí, ha estat cara o creu, i ha sortit creu arribant-se al final del partit amb 31 a 30 per els locals. Per el Sabadell Handbol val a destacar el Marc a la porteria i el Rudy i el Carlos en la seva capacitat realitzadora.

Equip: Xavi i Marc a la porteria i Carlos, Soto, Oriol, Cesc, Bardón, Rudy, Noel i Bosch.
La setmana que be el Sabadell Handbol juga a las 19.00 del dissabte devant del Handbol Poblenou, un equip amb molta experiencia a aquesta categoria. Us esperem!