diumenge, 7 d’octubre del 2012

Sabadell Handbol 32 – Balonmano Granollers 28

Brillant matinal d`handbol la vista a Can Balsach, que ha començat amb  la presentació oficial de tots els equips del Sabadell Handbol i tot seguit s’ha jugat el partit de Lliga Catalana davant el B. Granollers equip que arribava invicte i anava compartint la posició de líder de grup amb dos equips mes.
Partit trepidant el que s’ha vist a Can Balsach, el Granollers com sempre un equip molt jove i amb bons fonaments tècnics, de sortida marcador ajustat, fins el minut 10 que s’aconsegueix la primera avantatge dels arlequinats de 2 gols, basant-se amb una defensa molt pressionant i un atac amb penetracions dels exteriors aprofitant la defensa oberta del B. Granollers, s’ha arribat a la mitja part amb el resultat de 13 a 10 per els homes Oscar Ramírez.
Al inici de la segona els visitants han baixat l defensa a 6-0 per tancar els espais de penetració dels arlequinats, pro tot ha seguit bastant igual i els arlequinats ha anat mantenint las diferències del marcador fins que en el minut 19 degut a pèrdues de pilotes en atac el Granollers ha aconseguit posar-se per primera vegada davant del marcador de un gol (21-22), l’ Oscar entrenador local ha demanat temps per centrar als arlequinats, principalment en atac. Aprofitant las exclusions que han sofert els visitants, el Sabadell ha fet un parcial de 3-0 ressituant el marcador amb dos gols amunt en el minut 22, i el Granollers s’ ha vist obligat a arriscar-se més en atac i els locals en defensa ha tancat força be las accions dels visitants arribant-se a la fi del partit amb el resultat de 32 a 28.
Per el Sabadell Handbol es te que destacar la excel·lent actuació del Soto, l’ Eloi i l’ Alex en atac i el Xavi a la porteria. Per els arlequinats han jugat Xavi i Marc a la porteria i Carles, Soto, Oriol, Alex, Bardón, Noel, Eloi, Cesc, Ramis, Bosch i Garcho, la propera jornada el Sabadell Handbol visita al Handbol Banyoles, els gironins no han guanyat cap partit pro a casa seva son un equip molt complicat per el factor pista.