dilluns, 19 de novembre del 2012

Sabadell Handbol 26 – Handbol Sant Quirze 27

Partit de rivalitat local el vist a Can Balsach, amb un Sabadell que venia de dos partits no massa ben jugats i amb les baixes del Rudy i l’Eloi, els dos lesionats en el últim partit, però tot i això, els arlequinats que varen patir molt en defensa van iniciar amb petites avantatges i empats fins que en el minut 12 els visitants  es van situar davant del marcador de dos i tres gols fins arribar a la mitja part amb el marcador de 15 a 17, bàsicament amb penetracions i llançaments per el centre de la defensa.

A la segona part sortida fluixa dels locals que el Sant Quirze ha aprofitat per posar distancia en el electrònic, per culpa de pèrdues de pilota i errors en la selecció de llançament del Sabadell Handbol, en el minut 10 ja anaven 18 a 23, per els visitants.

L’entrenador arlequinat l’Oscar ha demanat temps mort per fer las correccions tant en atac com en defensa, i al final s’han recuperat el marcador fins arribar a estar a dos gols que a falta de un minut el Sabadell ha retallar posant-se a un, els visitants han errat el llançament i el Sabadell Handbol ha disposat de sis segon per intentar fer el gol del empat cosa que no ha resultat possible en últim llançament de Noel que ha sortit per sobre del travesser de la porteria, acabant amb al conegut 26 a 27.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Xavi a la porteria i Garcho, Oriol, Alex, Bardón, Noel, Bosch, Cesc, Valerio, Soto i Carles, es te que dir el Carles han fet un molt bon partit cara a porteria.

La setmana que be el Sabadell juga al pavelló del Handbol Gavà partit difícil que veurem com el resolent els arlequinats