diumenge, 25 de novembre del 2012

Handbol Gavà 29 – Sabadell Handbol 22

Mal partit el jugat per els arlequinats en la visita al Gavà, segon classificat, el Sabadell Handbol encara amb masses baixes, l’Eloi, el Rudy i el Ramis per lesió i el Cesc que no va poder estar  per  motius personals.

Amb la falta de aquest jugadors, de sortida el marcador va estar equilibrat, gol amunt gol avall, fins que aproximadament als vols del minut vint, en que els errors de selecció de llançaments en atac va permetre als locals baixa amb ràpids contra cops marcar una diferencia de tres gols, situant el marcador amb 12 a 9.

Desprès potser que per falta de “fons d’armari” cada vegada es feien mes errors en atac, pèrdues de pilota, llançaments errats, que es convertien en els conseqüents contra atacs, arribant a la mitja part amb el resultat de 16 a12 per els locals.

A la segona part els arlequinats si volien continuar dintre del partit tenien que assegurar els atacs, no perden pilotes i en defensa controlar els atacs visitants.

Així han aguantat fins el minut 13, en que perdíem de 23 a 19, però aquí s’ha acabat, potser per físic o per força mental el Sabadell Handbol ha llençat el partit, amb moltes pèrdues de pilota, llançaments fora de lloc, i el Gavà lo únic que ha fet es aprofitar las ocasions, inflant un  marcador que ha deixat a tothom amb mal gust de boca, arribant-se al final amb el conegut 29 a 22 per el Gavà.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Xavi a la porteria i Garcho, Soto, Oriol, Carles, Bosch, Bardón, Alex, Noel, i Valerio

La setmana que be el Sabadell Handbol, a les 18.00 hores del dissabte a Can Balsach  jugarà davant del Handbol Sant Cugat, equip que està en una dinàmica ascendent, esperem recuperar els lesionats i  assegurar els punts en joc.