diumenge, 9 de desembre del 2012

Handbol Vilamajor 29 – Sabadell Handbol 31

Bon partit el jugat per els arlequinats, a la sempre complicada visita a Sant Antoni de Vilamajor ha estat possiblement el millor partit de aquesta temporada, en quasi sempre els arlequinats han jugat com un equip, i s’ha defensat força be.

De sortida el Vilamajor amb una dura defensa i amb moltes ganes de marcar diferencies en el marcador s’ha situat al minut 3 amb 2 a 0, des de aquest moment el Sabadell ha començat a carburar, fen una defensa molt sòlida i assegurant els atacs, aconseguint unes rendes de dos a tres gols.

Arribant-se al minut 20, els locals han començat a forçar molt més en defensa (molta duresa)  i gracies al seu extrem esquerra en el atac han reduït la desavantatge del marcador arribant a empatar en el minut 24, desprès reacció arlequinada retornant las diferencies que han arribat a la mitja part amb el marcador de 14 a 16 per els homes de Oscar Ramírez.

En la represa el Vilamajor ha començat a fer una defensa molt mes pressionant als homes exterior per evitar que iniciessin cap acció conjunta d’atac així al minut 10 primera i única avantatge en el marcador dels locals, desprès empats i avantatges del Sabadell fins al minut   25 que els arlequinats s’han situat amb 26 a 28, el Vilamajor s’ha vist obligat a arriscar en atac i el Sabadell ha fet unes defenses molt sòlides i assegurant els atacs ha tancat el partit amb el marcador de 29 a 31, dos punts molt importants, doncs guanyar a aquest pavelló es complicat per la pressió que habitualment hi ha.

Per el Sabadell es te que destacar a tot el equip per la bona feina que han fet, en especial al tàndem Eloi i Carles en atac i Valerio i Garcho en defensa.

Per el Sabadell Handbol han jugat Xavi i Marc a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Alex, Rudy, Garcho, Bosch, Oriol, Bardón, Valerio i Noel.

La setmana que be els arlequinats reben la visita del BM. La Roca, (a las 19.30 a Can Balsach) líder i equip que no ha perdut cap partit en tota la lliga molt difícil el compromís del homes de Oscar Ramírez que en aquest cas no i tenen res a perdre, esperem gaudir d’un bon partit d’handbol.