diumenge, 2 de desembre del 2012

Sabadell Handbol 35 - Handbol Sant Cugat 27

Bon partit el jugat per els homes de Oscar Ramírez, els arlequinats que per fi han pogut recuperar els homes que feia dos partit no podien jugar per lesió han sortit amb moltes ganes de trencar la ratxa de quatre partits consecutius perduts, i amb una bona situació defensiva i amb bon encert cara la porteria contraria, els arlequinats han anat marcant diferencies progressives en el marcador 3-1, 5-3, 9-6, 12-9, minut 23.

Fins arribar a falta de 1,15 per finalitzar la primera part que els visitants aprofitant dos errors dels arlequinats en atac ha retallat la distancia que era de 5 gols, a 16 a 13 així es com a finalitzat la primera part.

En la mitja part l’entrenador arlequinat ha fet les conseqüents correccions al equip, i de sortida el Sabadell ha anat marcant el ritme del partit augmentant progressivament la diferencia del marcador, que els jugadors del Sant Cugat per les presses per recuperar el marcador han posat molt fàcil la feina del Sabadell que poc a poc ha aconseguit tenir fins a 10 gols de diferencia en el electrònic, diferencia que en el últim minut els visitant han retallat dos gols, maquillant una mica el marcador, acabant amb 35 a 27 per el Sabadell Handbol.

Val a destacar el bon partit de tot el conjunt de jugadors i en especial l’Eloi excel·lent en tasques defensives i amb bons números de cara a la porteria contraria.

Per el Sabadell Handbol han jugat Xavi i Marc a la porteria i Carles, Eloi, Soto, Alex, Rudy, Bardón, Cesc, Oriol, Bosch i Noel, com a jugadors de camp.

La setmana que be els arlequinats visitant el Pavelló del Handbol Vilamajó, equip que a casa seva sempre es molt complicat, esperem veure la millor versió del Sabadell Handbol.