dilluns, 22 d’abril del 2013

Sabadell Handbol 32 – Handbol Vilamajor 35

Partit perdut davant del Handbol Vilamajor, cosa que deixa als arlequinats pràcticament sense esperances de poder mantenir la categoria, sols a falta de una carambola que passaria per anar a guanyar a la visita del BM. La Roca, equip líder que no ha perdut un sol partit en tota la lliga.

Partit que des de el inici, els arlequinats han tingut molt problemes per aturar els atacs del Vilamajor, on pràcticament quasi tots els atacs acabaven en gol, treballant be amb el pivot i buscant els treballs de dos x dos en els laterals, aconseguint llançaments acabant amb gols des de el extrem, i per acabar de complicar les coses el arlequinats pot ser per la pressió de saber el que s’estaven jugant,  no han estat prou fins en el llançament a la porteria contraria, arribant-se a la mitja part amb 17 a 19 per els visitants.

A la segona part el Vilamajor ha anat mantenint la diferencia de un a dos gols fins que arribant-se al minut 16 en que el Sabadell ha canviat la defensa pressionant més al lateral dretà, que era el que iniciava quasi totes las accions dels atacs dels visitants s’ha aconseguit empatar a 26, e inclòs agafar avantatge de un gol, pro quan més es necessita  assegurar els atacs els homes de l’Oscar han comes els errors que no es poden cometre en un partit tan ajustat, no podria dir si errors de llançament de sis metres, o encerts del porter visitants.

Els gols que no han pujat al marcador, s’han convertit en conta atacs demolidors contra el Sabadell Handbol, tot i així els locals han tingut la opció de empatar el partit al minut 26, amb un llançament de penal en que las esperances s’han esvaït al veure com era aturat per el porter del Vilamajor, desprès tot han estat atacs amb la angoixa de salvar en el últim moment els punts, cosa que ha facilitat la reacció final del Handbol Vilamajor.

Per el Sabadell Handbol ha jugat el Marc a la porteria i Cesc, Garcho, Ramis, Alex, Juanan, Carles, Rudy, Eloi, Bardon, Bosch i Oriol.