diumenge, 14 d’abril del 2013

Handbol Sant Cugat 25 – Sabadell Handbol 24

Partit intens i punts molt valuosos el que s’han perdut, tenint els arlequinats l’empat a falta de 12 segons els locals han aconseguit marcar el gol que els hi ha donat la victòria final.

De sortida el Sabadell ha sortit tou en defensa e insegur en atac, cosa que els locals han aprofitat per anar marcant diferencies en el marcador, minut 6 (4 a 1), pro els arlequinats s’han anat aposentant en el camp arribant-se al minut 13 amb l’empat a 5 gols, els locals davant de la permissivitat arbitral defensaven moltes vegades al límit de exclusió que els arbitres no s’han atrevit a excloure a un jugador local fins al minut 26, desprès d’un munt de agafades per darrera i de que el pivot arlequinat estes permanentment agafat per els dos centrals locals, tota questa actitud ha descentrat als jugadors del Sabadell Handbol que han vist com els locals han agafat avantatge fins arribar a la mitja part amb el marcador de 15 a 10.

Es per comentar que en aquesta primera, part els homes del Sabadell han comes bastants errors de llançament de sis metres, en total 8 més dos penals fallats.

Amb aquesta reflexió de que això  no podia tornar a  passa i fen petits retocs en defensa, els homes de l’Oscar en el inici de la segona part han començat a remuntar el marcador això acompanyat d’un excel·lent partit del Marc Buil que tancat amb un 48 % de aturades, els arlequinats han anat sempre darrera del marcador de un o dos com a màxima diferencia pro lo important era veure que s’estava dintre del partit, així s’ha arribat al minut 27 en que el Sabadell a aconseguit l’empat a 23 gols, d’aquí al la fi del partit  ha estat un penal rigorós xiulat contra el Sabadell, i el consegüent gol de pivot dels arlequinats, passant al final del partit ja explicat.

Per el Sabadell Handbol han jugat Carlos i Marc a la porteria i Carles, Ramis, Garcho, Juanan, Oriol, Cesc, Eloi, Alex, Bardon i Albert.

La setmana que be el Sabadell Handbol rep al Handbol Vilamajor, els arlequinats tenen la obligació de guanyar, per poder mantenir aspiracions a conservar la categoria, que la força ens acompanyi.