diumenge, 7 d’abril del 2013

Sabadell Handbol 39 – Handbol Gavà 34

Victòria importantíssima la aconseguida per els homes de Oscar Ramírez davant del fins aquests moments el segon classificat, els arlequinats amb baixes importants dintre del equip, han sortit a jugar amb la seguretat de que no hi havia rés a perdre.

De sortida del Gavà que anava pe feina  s`han situat als dos minuts amb el resultat de 0 a 2 els visitants, els locals han fet una bona primera part en defensa, i un atac que quasi sempre acabava amb gol, tot gracies a la eficàcia dels llançaments a porteria,  en el minut 10 els locals dominaven el marcador per 10 a 5 i sols havien errat dos llançaments.

El entrenador del Handbol Gavà a demanat temps mort per reajustar la defensa transformant a 5 – 1, pro els arlequinats molt inspirats en defensa i ajudats per el Carlos a la porteria que ha tancat la primera part amb un 30 % de aturades, han anat aprofitant els atacs fins arribar a la mitja part amb el marcador de 20 a 14 per el Sabadell Handbol.

A la sortida de la segona part els arlequinats han perdut al Juanan que en la primera part s’havia lesionat, i no ha pogut continuant jugant.
El Sabadell Handbol a continuat en defensa pressionant  al Gavà que estava incomodo en atac, i la diferencia del marcador els feia jugar amb un pel de precipitació, entre la defensa i las aturades del Carlos els arlequinats han anat aguantant i ampliat la avantatge del marcador arribant-se al minut 24 en que els visitants s’han situat a quatre gols per darrera, pro els arlequinats han aguantat be la pressió i lo que es més important anant  marcant per mantenir la avantatge, així s’ha arribat a l  fi del partit amb el marcador de 39 a 35.

Per el Sabadell Handbol han jugat Carlos a la porteria i Cesc, Garcho, Carles, Bardón, Alex, Eloi, Juanan, Bosch, Oriol i Albert jugador del segon equip que ha debutat amb bones definicions, marcant quatre gols.

La setmana que be el Sabadell va a jugar contra l’Handbol Sant Cugat, equip que aquesta està fen una bona segona volta, diumenge a las 12.30 al pavelló Municipal.