diumenge, 20 d’octubre del 2013

Sabadell Handbol 22 - Handbol Manyanet 30

Nou partit i nova derrota del Sabadell Handbol a Can Balsach a Lliga Catalana, en que sols els arlequinats han pogut plantar cara al Pare Manyanet el primer quart d’hora, en que han sortit bastant aposentats en defensa i al ser l’inici del partit, pro una vegada passats els primers quinze minuts ja es veia que el problema del Sabadell Handbol era la transformació cara a la porteria contraria.

Es te que tenir en compte que la falta del Eloi, sancionat injustament el dissabte passat amb un partit, ha restat potencial ofensiu i una part molt important en defensa, per això les pèrdues de pilota i els error de llançament (17 a la primera part), han marcat el ritme del partit i el Manyanet des de el minut 14 ha començat a jugar còmode anant augmentant las distancies en el electrònic, arribant-se a la mitja part amb un contundent 9 a 17.

El mitja part l’Oscar ha fet les corresponents correccions per intentar frenar l’atac visitant, i ha fet especial incís en la necessitat de no perdre pilotes i assegurar els llançaments cara a porteria, i en els primers quatre minuts el Sabadell Handbol ha recuperat tres gols, retallant la distancia a menys cinc gols, pro tot ha estat una falsa alarma, amb errors de selecció de llançament i continuades pèrdues e pilota han permès el barcelonins tornar a posar les coses a lloc, tornant a tenir una avantatge còmoda al marcador i sense mes historia s’ha arribat al final del partit amb 22 a 30 per els visitants.

Per el Sabadell Handbol han jugar Guti i Oscar a la porteria i Cesc, Rudy, Garcho, Alex, Marc, Cavero, Llibert, Esaú, Dídac, Bernat, Albert i Pau.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Handbol Pardinyes, equip que fins aquest dissabte que ha perdut al pavelló de la Salle Bonanova, havia guanyat tots els partits jugats.