diumenge, 27 d’octubre del 2013

Hándbol Pardinyes 37 – Sabadell Hándbol 23

Partit sense possibilitats per els arlequinats que han fet el desplaçament a la terra ferma curts de efectius, uns per lesió i altres per feina.

De sortida els arlequinats han estat dintre del partit, gol amunt i gol avall, tot i el potencial del Pardinyes, que fins el minut 12 sols empataven a sis gols.

Aquí s’ha produït els fet que ha marcat la diferencia i també ha trencat el partit, l’Esaú que fins aquets moments estava ocupant la posició de pivot per la impossibilitat  de poder comptar amb la presencia del Alex, ha recaigut de la lesió que va tenir l’any passat (luxació de la espatlla) quedant-li l’espatlla fora de lloc, i con sol passar quan vas curt de efectius l’Oscar no disposava de un altre jugador per ocupar aquesta posició.

Des de aquest moment els arlequinats han començat a perdre pilotes en atac, error de passades interiors i també han encadenat una sèrie de pals (cinc a la primera part), cosa que ha permès al Handbol Pardinyes en base als contra atacs trencar el partit, arribant-se a la fi de  la primera part amb el resulta de 19 a 10.

En la segona part l’Oscar ha intentat refer la situació, comptant que homes l’ Eloi el Garcho el Rudy i el Bernat han tingut que jugar pràcticament tota l’estona tant en atac com en defensa, i així sense gaire mes historia el Pardinyes ha marcat diferencies importants en el marcador, arribant-se al final del partit amb el marcador a favor del locals per 37 a 23.

Lo que podem destacar per part dels arlequinats es la actitud de tots el que estaven, tant a dintre com a fora de la pista, tot i les mancances que tenien.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guti a la porteria i Garcho, Rudy, Eloi, Bernat, Esaú, Llibert, Chechu, Juan i Guillem com a jugadors de camp.

Val a destacar la feina del Bernat, que tot i la seva joventut ha fet un molt bon inici de partit amb el treball  ofensiu i també las aportacions del Garcho i l’ Eloi en las tasques defensives.

La setmana que be el Sabadell Handbol rep a las 19.45 al Sant Joan Despí, equip dels de la part alta de la classificació, esperem que els arlequinats puguin recuperar efectius per donar una millor imatge davant dels seus incondicionals.