diumenge, 24 de novembre del 2013

U. E. Sarrià 29 – Sabadell Handbol 26

El partit jugat el dissabte 23 de novembre a Sarrià de Ter, una pista sempre incòmode. En un ambient  fred, horari nocturn i amb la falta d’alguns jugadors, el Sabadell Handbol no va saber rematar un partit que hagués pogut guanyar.

Tot i acabant la primera part amb el resultat advers de 13 a 11 i desprès de haver passat per diverses alternatives  en el marcador. Al inici de la segona part els arlequinats remunten els dos gols de desavantatge i se situen dos per sobre.

A partir d’aquí, a la meitat de la segona part, els errors de llançament i les precipitacions en el joc, han enviat a fer punyetes les esperances de guanyar el partit.

Els locals han aprofitat las facilitats donades per els arlequinats en defensa i amb l’afegit de algunes decisions arbitrals discutibles, els locals han aconseguit obrir una avantatge en el marcador de sis gols en deu minuts cosa que ha fet impossible per els arlequinats recuperar aquesta diferencia.

No sent el Sarrià un equip potent, el cert es que li va poder a un Sabadell amb manca de efectius i sense un convenciment clar de victòria. Resultat final de 29 a 26 i la sensació de que s’han deixat escapar dos punts assolibles.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc a la porteria i Eloi, Cesc, Garcho, Alex, Lopez, Monsalve, Bernat i Albert.

El dissabte que be el Sabadell Handbol jugarà davant del Handbol Vilamajor, equip amb ofici pro no impossible, sempre i quan els arlequinats estiguin tots el que tenen que estar i tots juguin un partit correcte, força Sabadell.