diumenge, 17 de novembre del 2013

Sabadell Hándbol 32 – Hándbol Bordils 30

Treballada victòria la aconseguida per el equip arlequinat davant de un equip que fins hores d’ara tenia cinc punts a la classificació.

En aquest partit s’han vist dues part totalment diferents, la primera que des de l’inici a anat frec a frec fins que en el minut 18 aproximadament, degut a errors en llançaments i masses pèrdues de pilota en atac a permès els gironins agafar avantatge en el marcador a cops de contra atacs, arribant-se a la mitja part amb el marcador favorable als visitants de 14 a 18.

En la mitja part l’Oscar ha modificat la situació del equip local atacant i ha esperonat als arlequinats perquè en defensa fossin mes sòlids en el conjunt, treballant més con un sol bloc, principalment per poder aturar la feina interior del pivot visitant i els llançaments del dos tiradors que portaven els gironins.

En començar la segona part poc a poc l’equip ha començat a funcionar en defensa, també acompanyats per les aturades del Marc, i lo més important es la no pèrdues de pilota en atac.

Així mica en mica el Sabadell Handbol h anat retallant la avantatge dels visitants arribant-se al minut 13 en que els arlequinats aconseguien empatar el partit, aquí començava un altre partit de marcador ajustadíssim, en que qui estes mes fi en aquest final de partit podria guanyar el partit, aquí es quan el Sabadell ha fet possiblement els millors minuts del partit, pràcticament assegurant cada atac finalitzant-los en gols, cosa que donava pressió afegida als visitants, que en el minut 25 veien com el marcador assenyalava un empat a 29 gols.

Aquí els arlequinats han assegurat els atac amb gols de sis metres, i els gironins han errat els seus dos atacs, amb una mala passada al pivot i un llançament fora de porteria, arribant-se al final del partit amb el 32 a 30 conegut,  si tenint que explicar el perquè de aquesta millora al respecte del partit passat sols te una explicació, treball en equip i confiança en el grup.

Per el Sabadell Handbol han jugat, Guti i Marc a la porteria i Alex, Garcho, Eloi, Cesc, Rudy, Bernat, Marc L., Albert, Juan i Cavero.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al U.E. Sarrià, equip que a casa seva sempre es complicat, esperem veure la millor versió dels arlequinats.