dilluns, 27 de gener del 2014

Handbol Poblenou 38 – Sabadell Handbol 34

Mal partit el jugat per els arlequinats al Dissabte en la visita al pavelló de la Marbella, potser el pitjor de tota la temporada junt amb el jugat a Sarrià de Ter, en cap moment els arlequinats han estat a la alçada de les possibilitats per poder sumar els dos punts (que si eren possibles).

En definitiva pràcticament tot el partit a darrera de un i dos gols, quan els homes de l’Oscar s’apropaven al marcador entraven en joc les errades mes absurdes, errors de selecció en el llançament (nou a la primera part), passes tallats per el contrari amb els consecuents contra atacs, un reguitzell de pèrdues de pilota (nou a la primera part) i lo més important un munt de errors defensius, això ha donat ales als jugadors locals, que sense fer gran cosa sempre ha estat dominant el partit.

S’arriba a la mitja part amb el marcador de 16 a 13, en el vestidor l’Oscar, ha donat les consignes per cap-girar la mala dinàmica del marcador, però pràcticament no ha servit de rés i quan no era per les facilitats donades al únic llançador que tenien els de Poblenou, era per els despistes en defensa que permetien als extrems locals finalitzar amb immillorables posicions.

Arribant-se al final del partit amb el resultat de 38 a 34, dissabte va ser un d’aquells partits que fan mal perdre, sobretot per la manera i la actitud, falta confiança amb el joc d’equip; lo més greu es que ens perdem intentant buscar solucions personals per guanyar, així es molt difícil fer equip.

En definitiva tot malament, perdre es pot perdre pro no d’aquesta manera, per els arlequinats han jugat el Marc a la porteria i Alex, Garcho, Eloi, Juanan, Bardón, Rudy, Berant, Juan, Arnau, Albert i Guille.

El proper dissabte el Sabadell Handbol rep al BM. Granollers a les 19.15 a Can Balsach, que la força ens acompanyi i poguem veure la millor versió del nostre equip.