diumenge, 19 de gener del 2014

Sabadell Handbol 26 – Sant Esteve de Palautordera 37

Mal partit el vist aquest dissabte a Can Balsach, els arlequinats en cap moment has pogut parar al lateral dretà del equip contrari, que es el que de sortida ha anat marcant la pauta de tot el partit.

De sortida amb un sis-cero, després amb un cinc-u i al final amb una defensa mixta al home, tot i això quan no era després de una sortida de falta, era amb un bloqueig i s’ha anat creixent, al final de la primera part avantatge dels visitants amb un marcador de 14 a 18.

A la segona part copia de la primera amb la desesperació dels homes de l’Oscar Ramírez, que veien com no aconseguien para el degotall de gols del Sant Esteve, l’entrenador visitant cada vegada que se situaven amb cinc gols de avantatge donava descans al lateral tirador, amb un d’aquest moments al minut 12 els arlequinats han aconseguit acostar-se a dos gols (23 a 25), semblava que es podria donar pressió al equip visitant (doncs fins ara estaven fen un partit realment còmode), però tot ha estat una falsa alarma, el Sant Esteve ha aprofitat dos errades per tornar a marcar las diferencies i en quatre minuts han recuperat els cinc gols de avantatge.

A partir d’aquí els arlequinats amb mes cor que cap e intentant resoldre el partit massa de pressa ha propiciat que els visitants anessin augmentant les diferencies en el marcador fins arribar al final del partit amb el resultat de 26 a 37.

Per el Sabadell han jugat a la porteria Marc i Oscar i com a jugadors de camp Garcho, Alex, Eloi, Cesc, Rudy, Soto, Bardón, Bernat, Monsalve, Juan, Didac i Albert.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Handbol Poblenou, dissabte dia 25 a las 21.00 hores al Pavelló  de la Marbella, que hi hagi sort.