diumenge, 12 de gener del 2014

Handbol Sant Cugat 38 - Handbol Sabadell 27

Partit de dos cares el vist en la visita a Sant Cugat, una primera part en que els arlequinats han sortit a fer el seu partit, davant del equip que es líder de la taula classificatòria. I una segona part fluixa en atac i sobre tot en defensa.

El Sabadell Handbol amb una bona defensa i un atac molt penetrant  ha aguantat als locals i ha aconseguit finalitzar la primera part amb avantatge de un gol per els arlequinats, arribant-se a la mitja part amb el 16 a 17 per els homes de l’Oscar Ramírez.

Val a dir que encara que no serveixi d’excusa aquí es te que parlar del arbitratge, ja a la primera part l’equip local ha jugat sempre al límit del reglament, amb entrades duríssimes i portant pràcticament als pivot agafats tota l’estona, fent les ajudes als company passant per dintre de l’àrea i moltíssimes defenses interiors, resultat d’això, sols dos penals i una sola exclusió.

Al inici de la segona part als 26 segons ja a caigut la primera exclusió al Eloi i amb nou minuts tres exclusions mes, els locals han baixat la defensa a sis-cero, amb infinitat de agafades dintre del àrea que els arbitres han anat xiulant con a faltes i prou.

Resultat de tot aquesta situació es que el partit s’ha trencat,  els locals han fet un parcial de 6 a 1, acompanyat de con va sent “normal”, de poca banqueta degut a que alguns jugadors del segon equip “per variar no s’han presentat a jugar”.

Des de aquí poca cosa més han pogut fer els arlequinats, amb pràcticament set homes que han tingut que aguantar els seixanta minuts de partit, (això passa factura) i per cansament s’han comes errors de llançament i pèrdues de pilota en atac, que els locals han aprofitat per fer els consegüents contra atacs.

Amb tot això la parella arbitral, fins que els locals no tenien una avantatge de 8 gols, no han tornat a xiular amb una certa normalitat, a partir d’aquí han expulsat a dos jugadors locals, i amb el partit solucionat  tot a quedat a la vista “normal”.

Per al Sabadell Handbol han jugat el Marc i el juvenil David, amb molt bona actitud a la porteria i Alex, Eloi, Cesc, Garcho, Juanan, Rudy, Bardon i Bernat.

La setmana que be el Sabadell rep a Can Balsach al Sant Esteva de Palautordera, equip que es belluga per la part còmode de la taula, sens dubte serà un bon partit; que la força en acompany