dilluns, 24 de febrer del 2014

Sant Joan Despí 34 - Sabadell Handbol 22

Partit sense massa historia el vist al Pavelló Santiago Gimeno, els arlequinats amb baixes considerables de homes importants dintre del equip, s’ha enfrontat al possiblement millor equip de la categoria, amb un potencial mes de 1ª Nacional que de Lliga Catalana.

De sortida els locals  han marcat la diferencia amb una solida defensa i aprofitant les pèrdues de pilota o les aturades del porter per baixar en ràpids conta atacs, obrint forat en el marcador de quatre i cinc gols, cosa que el entrenador local ha aprofitat per fer canvis en el equip local i amb una certa reacció arlequinada s’ha arribat a la mitja part amb el marcador de 18 a 11.

En la mitja part l’Oscar ha intentat modificar la defensa de manera que els arlequinats fossin més sòlids en defensa, també fen especial  menció a evitar tantes pèrdues de pilotes en atac, així a la segona part s’ha vist un equip una mica mes sòlid en defensa i mes penetrant en atac.

Així s’ha arribat al final del partit amb el marcador de 34 a 22 per els locals, val la pena destacar els dos últims partits del Sergi Monsalve, assumint una part de responsabilitat, tant ens funcions defensives com atacants, que ens moments amb baixes com les que tenim, aquestes aportacions son molt valuoses.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Guti a la porteria i Alex, Eloi, Rudy, Juanan, Monsalve, Juan, Bardón, Guille i Bernat.

La setmana que ve el equip te jornada de descans per això el proper partit es el proper dissabte dia 8 de Març a les 16.45, davant del Handbol La Garriga, un rival directe per el fet de poder mantenir la categoria, esperem tenir a tots els components de la plantilla recuperats i donar la millor imatge del arlequinats.