diumenge, 9 de març del 2014

Sabadell Handbol 24 – Handbol La Garriga 20



Victòria important la aconseguida per els homes de l’Oscar, tot i no juga bé, al final els punts s’han quedat a casa.

De sortida els arlequinats  semblava que solucionarien el partit en poca estona, però tot i tenint un munt de ocasions per trencar el partit, no ha sigut així, culpa de les errades fetes ens els llançaments  de sis metres, (onze, de 21 llançaments) sols a la primera part. Això ha donat vida als visitants i evitar que els arlequinats agafessin massa avantatge, i han aconseguit arribar a la mitja part amb el marcador de 12 a 8 per el Sabadell Handbol.

A la mitja part l’Oscar ha fet les correccions corresponents per evitar que els visitants entressin dintre del partit i poder trencar-lo de una vegada,  per el fet de poder jugar còmodes, però res de això ha sortit con s’esperava, quan els arlequinats es posaven a + 4 gols, arribaven els errors de llançaments de sis metres (nou de 20 llançaments), sens dubte aquesta es la assignatura pendent d’aquest equip, es extremadament exagerat el poc percentatge de encert en aquesta distancia, (justet el 50 %). 

D’aquesta manera sense estar mai tranquils (ara + dos, a + quatre) s’ha arribat a la fi del partit amb el resultat de 24 a 20.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guti i Marc a la porteria i Eloi, Cesc, Juanan, Garcho, Alex,  Rudy, Bardón, Bernat, Monsalve, Juan, Pablo i Guille, a destacar el partit del Juanan, amb un alt rendiment tant en atac con en defensa.
La propera setmana l Sabadell visita el Diumenge al Handbol Bordils, hora 12.45, esperem veure la millor cara d’aquest equip a veure si es pot treure alguna cosa positiva de terres gironines, que la força ens acompany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada