diumenge, 30 de març del 2014

Handbol Vilamajor 40 - Sabadell Handbol 31

Un altre partit per oblidar, el jugat per els arlequinats en la visita al Handbol Vilamajor, equip assequible si els arlequinats haguessin pogut disposar de tota la plantilla, dissortadament això es pràcticament impossible degut a lesions, sancions, etc.

De inici agrair la actitud el porter el Guti únic fins la mitja part, que amb una lumbàlgia ha estat fent tot el que ha pogut, això sí molt tocat físicament, de sortida el Vilamajor ha basat tot el seu atac amb les accions del seu llançador que des de el primer moment ha marcat la diferencia, això si llançant amb una certa facilitat (pocs contactes).

Els locals han agafat ràpidament una avantatge de dos i tres gols, els jugadors de l’Oscar han estat dintre del partit lluitant per no deixar augmentar aquesta diferencia, fins que per cansament han començat a perdre pistonada i al minut 18 el Vilamajor ja dominava per un clar 15 a 10, tot i això s’ha aconseguit arribar al final de la mitja part amb el marcador de 22 a 17 per els locals.

En la mitja part l’Oscar ha intentat fer variacions per aconseguir canviar la dinàmica del partit, però no ha servit de res, doncs al minut 10 ja hi havia un diferencial en el marcador de 8 gols per els locals, els arlequinats han aguantat intentant recuperar el marcador fins aproximadament el minut 20 en que el partit s’ha trencat definitivament a favor dels locals, així s’ha anat cap al fi del partit amb un marcador de 40 a 31.

Per el Sabadell Handbol han jugat a la porteria Guti i David (porter del  juvenil) i com a jugadors de camp Garcho, Alex, Cesc, Juanan, Bardón, Bernat, Juan, Albert i Guille.

La setmana que be el Sabadell Handbol a les 19.30 s’enfronta a la Salle Bonanova, equip de la part alta de la classificació que últimament ha perdut alguns partit que l’ha allunyat de les opcions de jugar les fase s de ascens, de totes maneres esperem la millor cara dels arlequinats.

Aquesta matinada ha mort la mare del nostre company de junta directiva Joan Garcia i avia del jugador en actiu de aquesta casa (19 temporades) l’Albert Garcia, el nostre mes sincer condol en aquest difícils moments a la família, descansi en pau.