diumenge, 23 de març del 2014

Sabadell Handbol 29 - U. E.Sarrià 29

Mal partit, moltíssims errors defensius i falta d’instint assassí, ha permès en tot el partit a un rival teòricament mes fluix que l’equip arlequinat, estar sempre dintre del partit amb la possibilitat de aprofitar tal com ha passat la mes petita opció per treure quelcom de positiu, resultat de això han empata a falta de cinc segon per acabar el partit.

De sortida el Sabadell amb la baixa de l’Eloi per lesió i del Monsalve per sanció, ha començat amb dubtes defensius permetent que un dels llançadors gironins sense fer res especial mantenir al equip dintre del marcador amb empats o un a sota fins el minut 25 que els dos equips estaven empatats a 13 gols, dos errors en atac (una pèrdua de pilota i un llançament de sis metres fallat) ha permès als visitants anar-sen al vestidor  amb el marcador de 14 a 16.

A la mitja part l’Oscar ha intentat corregir la defensa, part important de les males sensacions que es tenien,  i ha semblat que ha funcionat dons els arlequinats han recuperat el marcador i han obert escletxa, al minut 10 el Sabadell ja guanyava de 3 gols, semblava que es podria acabar guanyant còmodament, al minut 18 es guanyava de quatre gols, aquí es on ha faltat la determinació de trencar el  partit, potser per cansament físic o mental.

Els arlequinat s’han tornat ha estancar amb atac i han tingut els últims cinc minuts fatals per les aspiracions de mantenir la categoria, perdent pilotes en atac i errant llançaments, el Sarrià ha fet un parell de baixades de contra atac, posant-se a un gols a falta de 26 segons per acabar el partit.

El arlequinats han tret del mig camp i ha passat lo impensable,  perdre la possessió de pilota per fer una passada en darrera (passiu), i a falta de cinc segons els gironins recuperen la possessió de la pilota amb un home mes dons el Rudy es expulsat per interferir el llançament de la falta que ha fet després del passiu.

El entrenador dels visitants demana el conseqüent temps mort i prepara la corresponent estratègia, porter passa a atacar i amb dos homes mes dintre de la pista fan la passada al extrem dret que estava sol lliure de marcatge i  a falta de 2 segons marca el gol del empat.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guti i Marc a la porteria i Cesc, Garcho, Alex, Juanan, Bardón, Rudy, Albert, Bernat, Pablo, Vallribera i Guille.

La setmana que be (dissabte a les 18.15) el Sabadell Handbol visita la difícil pista del Handbol Vilamajor, lo perfecte serià treure quelcom de positiu, esperem estar prou fins com per fer-lo, força Sabadell.