diumenge, 28 de setembre del 2014

Handbol Banyoles 23 – Sabadell Handbol 26

BONA ACTITUD EQUIP!

Bona estrena dels homes de Oscar Ramírez, partit a priori complicat si ens basem en que el equip gironí, es un equip que l’any passat van perdre la categoria de 1ª Nacional, diumenge plujós amb un pavelló ple, dons els gironins han aprofitat la primera jornada de competició i han fet la presentació de temporada dels tots equips del Handbol Banyoles.

De sortida els arlequinats amb una bona defensa han anat agafant avantatges de dos i tres gols, els locals han fet canvis per millorar la dinàmica ofensiva pro i una bona actuació del porter Guillem (50% a la primera part) i la efectivitat del conjunt arlequinat en els llançaments tant de 6, com de 9 metres ha anat frenant als locals,  que intentaven rebaixar la desavantatge que portaven arribant-se a la mitja part amb el resultat de 10 a 14  per els arlequinats.

Al inici de la segona part el Banyoles han començat “apretant” , pro els homes de l’ Oscar, quan no era un llançament exterior, era amb un treball de pivot, o una finalització des de el extrem han mantingut viu als arlequinats, que en els minuts 11 i 12 han vist com els locals retallaven distancies en el marcador, situant-se a  menys dos, temps mort demanat per l’entrenador arlequinat per re-composar la defensa i amb un parell de defenses efectives i dos o tres aturades del porter arlequinat s’ha tornat a tenir el coixí de mes 4 / 5 gols,  que donava la tranquil·litat al Sabadell Handbol, arribant-se  al final amb el resultat de 23 a 26 per els arlequinats.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i Eloi, Cesc, Rudy, Bernat, Bardon, Jandro, Cavero, Cristian, Alejo, Eric, Guille i Adrian.

Cal destacar en general la actitud de tot l’equip, lluitant tots els minuts, ajudant-se,  des de els que estaven en pista com els que estaven a la banqueta.

La setmana que be el Sabadell Handbol juga a Can Balsach davant de la Salle Bonanova (vell conegut), equip  molt compacte en defensa i amb bones individualitats en atac, veurem quin partit veiem, FORÇA SABADELL.