diumenge, 5 d’octubre del 2014

Sabadell Handbol 26 - Salle Bonanova 28

Partit interessant el vist aquest dissabte passat a Can Balsach, en el que els visitants es van emportar els dos punts cap a Barcelona, bàsicament degut a una millor defensa, i a que van aconseguir treure un bon rendiment en el atac dels treballs de dos contra dos.

Des de l’inici va ser un partit de frec a frec amb empats i avantatges de un gol com a màxim tant per un com per l’altre equip, fins arribar al minut setze en que els arlequinats aconsegueixen posar-se a mes tres gols (10 a 7) per sobre de la Salle Bonanova, l’entrenador visitant demana temps mort per intentar corregir les pèrdues de pilota en atac i re composar la defensa, la estratègia li surt be i tornen a entrar en la dinàmica de marcador ajustadíssim, arribant-se a la mitja part amb empat a 14.

En el inici de la segona part la pel·lícula del partit molt igual a la de la primera part, en que els visitants amb el seu central tibant del equip han aconseguit treure mes rendiment que els homes de l`Oscar, principalment en els treballs de dos contra dos, on el pivot visitant (bon pivot, per cert), aconseguia crear els espais perquè els visitants poguessin anar marcant les petites diferencies, de un i dos gols que a falta de 12 minuts, potser per el tema físic, (molts minuts acumulats per alguns homes), o per feblesa mental de no creures que es podia aconseguir la victòria treballant en equip, els arlequinats no han pogut acabar guanyant el partit.

Per els arlequinats han jugat a la porteria Roger i Guillem i com a jugadors de camp Eloi, Cesc, Bernat, Jandro, Rudy, Alejandro, Cristian, Adrián, Toha, Guille, Vallribera i a destacar l’última incorporació a les files arlequinades, l’Oriol.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Sant Esteva de Palautordera, a les 18 hores, equip físicament bastant fort, que port un partit guanyat i un de perdut.