dilluns, 24 de novembre del 2014

Handbol Ràpid Cornellà 31 – Sabadell Handbol 36

Segona victòria la aconseguida per el Sabadell Handbol, que a part de ser important per lo que suposa guanyar amb un rival directe de la part baixa de la taula, s’ha de valorar la millora que del estat anímic que suposa per un equip el fet de retrobar-se amb la victòria.

Es te que dir que l’ equip ahir va estar al complet, amb la participació de pràcticament de tot el partit del Cesc, que tornava després de quatre setmanes de lesió, i de l’ Eloi que va estar a la banqueta però no va fer falta que arrisques a jugar.

De sortida el Sabadell va anar frec a frec en el marcador fins el minut disset, en que els homes de l’ Oscar amb un alt percentatge d’ encert en enllaçament, van començar a agafar avantatge de dos i tres gols, així mica en mica amb un treball bastant seriosament s’arriba al final de la primera part amb el resultat de 16 a 20.

Al inici de la segona part ha continuat amb la mateixa tònica del partit de mes tres o mes quatre gols,  fins arribar al minut 10, en que els arlequinats han entrat en una fase de descontrol en atac, llançaments fora de lloc, pèrdues de pilotes, això ha permès que els locals retallessin la avantatge que el Sabadell tenia, resultat de això temps mort que demana l’Oscar que torna a centrar al equip i per fi tornem al bon camí, en el minut 20 la diferencia era de més sis gols, des de aquest moment el Cornellà es pot dir que ha donat el partit per perdut, desprès tot ha estat un intercanvi de gols fins arribar al final amb el resultat de 31 a 36.

Avui tenim que destacar la molt bona feina feta per el Guillem i el Roger a la porteria amb uns percentatges molt alts,  també l’encert del Rudy i el Cesc com a jugadors de camp que han jugat un partit molt complert.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i con a jugadors de camp el Rudy, Cesc, Bernat Alejo, Jandro, Cristian, Eric, Albert, Oriol, Adrián, Alex i Eloi.

La setmana que be a Can Balsach a les 20.30, el Sabadell Handbol rep la visita del Handbol Poblenou, un altre dels rivals directes de la zona baixa de la classificació, esperem veure al millor imatge del aquest equip.