diumenge, 16 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 24 – Handbol Bordils 40

Nova davallada del sènior de Lliga Catalana, aquesta vegada davant del Handbol Bordils, equip sòlid,  amb bons fonaments i un alt nivell d´handbol individual, a comentar que cinc del jugadors visitants eren de 2ª catalana.

Des de l’inici els gironins van platejar una defensa amb un home avançat (fent una bona feina) pressionant al central obligant-lo ha estar distanciat del eix del atac, això creava una certa incomoditat en el atac arlequinat, el visitants s´han trobat al davant una feble defensa, que juntament amb el treballs del seu pivot (dos contra dos), els hi permetia mantenir amb certa facilitat un i dos gols de renda tot i fent rotacions del jugadors, arribant-se al minut 22 amb el marcador de 10 a 11, els arlequinats tot i patint semblava que no anava massa malament i es podia estar a dintre del partit.

Però aquesta temporada ja ha passat alguna altre vegada, en un moment dos errors de llançament més dos contres del visitants i algun descontrol en defensa ha generat un parcial de 1 a 5, arribant-se a la mitja part amb el resultat de 11 a 16.

A la mitja part l’ Oscar ha intentat corregir els errors  tant en atac com en el aspecte defensiu e intentar frenar el desànim que es palpava en el ambient, la veritat no ha servit de rés, ha estat una segona part similars a com van ser les de Sant Marti o Manyanet, precipitació en atac, pèrdues de pilota, cosa que els gironins van aprofitar per baixar contra atacs, un darrera l’altre i així obrir cada vegada mes la diferencia del marcador, al minut quinze ja dominaven de 11 gols de avantatge.

Lo mes desconcertant es que quan els arlequinats estaven posicionats en defensa la actitud era extremadament passiva, els jugadors exteriors del Bordils, tenien tremendes facilitats per anar aclivellant al porter arlequinat des de set metres, sense cap oponent que els molestes en el seus llançaments, quan no era així ho feien amb els treballs del pivot que podia rebre i llançar sol, comptant amb la passivitat de la defensa, resultat de aquesta desastrosa segona part al final del partit 24 a 40.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger (bona en general la primera part) i el Guillem, i con a jugadors de camp Rudy, Bernat, Alejo, Jandro, Albert, Vallribera, Cristian, Oriol, Eric, Adrian, Alex i Guille.

El proper partit realment es un dels mes importants per les aspiracions dels arlequinats a mantenir categoria davant del Handbol Ràpid Cornellà, que la sort ens acompanyi, i podem estar al nivell desitjat.