dilluns, 3 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 23 – Handbol Manyanet 34

Partit caòtic el vist al pavelló Can Balsach, on sols s’ha estat dintre del partit fins al minut quinze. De sortida amb les baixes ja conegudes del Eloi i el Cesc cal afegir les del Eric i la del Albert, de sortida cap sorpresa en el equip visitant, seguint el guió que s’esperava, equip amb defensa de sis cero, i en atac bon moviment de pilota ràpida, i un llançador que sols treballa sobre centre de la defensa, tot això no ha servit per aconseguir aturar al equip visitant.

Els arlequinats mentre estan amb un marcador ajustat,  mes o menys treballen con equip, amb mes o menys sort en els llançaments, però quan la desavantatge es de quatre o més gols es comença a jugar contra rellotge (potser un excés de ganes de recuperar el marcador advers), això es mala solució dons les pèrdues de pilota i els llançaments precipitats, (mala selecció de llançament), generen un munt de conta atacs, que lo que aconsegueixen es que apart de trencar el partit, desmoralitzar al equip, de aquí a la pèrdua del papers  un sol pas.

La primera part a finalitzat amb el marcador de 13 a 20, “20 gols” son masses per la primera part, a la represa ha estat una copia de la primera part arribant-se al final del partit amb el dolorós marcador de 23 a 34, sense dubtar no hi ha tanta diferencia entre el dos equips com el resultat assenyala, però es te que millorar moltíssim en “actitud” defensiva i la confiança en nosaltres mateixos per poder treure el rendiment de tot l’equip.

Per el Sabadell Handbol han jugat a la porteria el Guillem i el Roger, i con a jugadors de camp Rudy, Bernat, Alejo, Adrian, Albert, Toha, Bardón, Guille, Alejandro, Cristian i Oriol.

El proper dissabte els homes de l’ Oscar juguen a les terres de ponent a les 20.30 davant del Handbol Pardinyes, equip que no ha començat massa bé aquesta lliga esperem veure una millor imatge del equip.