dijous, 13 de novembre del 2014

Handbol Pardinyes 29 – Sabadell Handbol 26

Partit jugat el dissabte dia 8 de novembre,  a les 21h., al Pavelló Pardinyes de Lleida.

El Sabadell va sortit amb força encert en el seu atac. Això va fer que fins el minut 20 es mantingués la igualtat en el marcador. Després, errors de llançament, van fer que s’arribés al descans amb tres gols amunt el Pardinyes.

La segona part va ser força diferent ja que el Sabadell va saber estar millor posicionat en la defensa i si no fos que l’encert en els llançaments no va ser l’òptim, s’hauria pogut arribar al final del partit amb un resultat favorable. L’actuació del porter Guillem destacada. Els dos darrers minuts van deixar el marcador en un 29-26 pels locals.

Cal continuar en la línea de treball mostrada en bona part del partit i així aspirar a noves victòries.

Per el Sabadell han jugat: Guillem i Roger a la porteria i Rudy, Alejo, Cristian, Jorba , Oriol, Adrián, Albert, Eric, Alex, Guille i  Vallribera.