diumenge, 8 de febrer del 2015

Sabadell Handbol 25 – Sant Esteve de Palautordera 31

Tercera derrota de la segona volta la soferta per el equip arlequinat, aquesta vegada davant del Handbol Sant Esteve, tot i que la primera part els arlequinats han estat dintre del partit lluitant amb mes cor que cap i això si, amb molt desgast dels homes que actualment tiben del carro arlequinat, també amb una bona actuació del Roger a la porteria, la mitja part empata 13.

A la represa els arlequinats han agafat dos gols de avantatge 15 a 13,  l’entrenador visitant demana temps mort per mirar de tallar la ratxa dels homes de l‘Oscar Ramírez, i ho ha aconseguit,  els visitants han tornat a jugar amb cap, aprofitant els espais creats  per en Planas, (jugador veterà i amb un excel·lent llançament), han començat a fer penetracions a sis metres, això els hi ha permès recuperar el marcador ens aquells moments era de 16 a 17.

Aquí a tingut lloc la jugada clau per les expectatives arlequinades, en el minut 9.30 el Cesc es lesiona el turmell de manera que no pot continuar jugant, i aquí s’acaba el partit per els arlequinats, també es te que dir que els jugador arlequinats acaben la benzina i pràcticament abaixen els braços i al final un intercanvi de gols arribant-se al final amb el marcador de 25 a 31.

Per el Sabadell han jugat Roger i Guillem a la porteria i Cesc, Rudy, Eloi, Alejo, Bardón, Cristian, Bernat, Albert, Guille, Adrián i Oriol.

Des de aquí desitgem una bona i ràpida recuperació al Cesc, dons el Sabadell no es pot permetre no  comptar amb la presencia d’aquest jugador durant masses partits.

La setmana que ve el Sabadell Handbol visita al Sant Martí, equip jove amb una certa tranquil·litat a la taula esperem veure un equip a l´alçada