diumenge, 15 de febrer del 2015

Sant Martí Adrianenc 36 – Sabadell Handbol 30

Partit jugat el dissabte al Pavelló de la Verneda, davant del Sant Martí Adrianenc, equip que te un lloc tranquil a la part alta de la classificació, els arlequinats han donat la cara i tot i tenir la absència del Cesc, lesionat la setmana passada i del Jandro també lesionat aquest dijous passat en el entrenament.

De sortida com es bastant habitual els homes de l’ Oscar s’han situat al davant amb petites avantatges de  1 i 2 gols que ha estat la màxima avantatge al minut 10 (4 a 7) per els arlequinats, tot això ajudats des de la porteria per el Guillem que en aquest moments estava amb un 65% de aturades.

Els locals han demanat temps mort per canviar l’estratègia del atac, han sortit dos dels homes que han marcat la diferencia (bons llançadors), i han començat a treballar amb el llançament exterior i mica en mica han anat retallant la avantatge fins que en el minut 20 ja empataven el partit, llavors un parell de decisions arbitrals han acabat de capgirar el marcador arribant-se a la mitja part amb el resultat de 17 a 14.

La segona part ha estat una calca de moltes de les que s`han jugat fins ara, els locals mica en mica han anat obrint escletxa en el marcador, bàsicament perquè els arlequinats físicament han baixat una mica i els locals amb molt mes fondo d’armari han aconseguir mantenir el ritme defensiu, cosa que ha generat una sèrie de contra atacs que han acabat per trencar el partit, aquesta vegada es te que dir que el Sabadell Handbol no ha abaixat els braços i ha donat una altre sensació, tot i així a acabat amb el marcador de 36 a 30.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i Rudy, Eloi, Cristian, Adrián, Guille, Albert, Bernat, Vallribera, Bardón, Oriol i Alejo

El proper dissabte a les 18.30 a Can Balsach, el Sabadell Handbol rep al Balonmano Granollers, un altre dels equips que està en la zona tranquil·la, com sempre equip jove, molt tècnic que de bon segur posarà en problemes als arlequinats, esperem veure la millor versió del Sabadell.