diumenge, 15 de març del 2015

Handbol Bordils 32 - Sabadell Handbol 19

Partit complicat el que ha jugat el Handbol Sabadell en la visita al Handbol Bordils, equip que està fent una molt bona campanya i que sens dubte es un dels camps difícils per anar a jugar, també es te que tenir en compte que van faltar dos dels puntals del equip el Cesc i el Rudy, l’un per lesió i l’altre per poder portar el equip juvenil en el que coincidien els horaris.

De sortida es te que dir que la primera part ha estat una de les pitjors que han jugat els arlequinats en aquesta temporada, tant sols amb el resultat ni hi ha prou, 17 a 6.

Sortida freda, sense actitud en defensa, l’atac per oblidar, els números canten, 14 pèrdues de pilota, 11 llançaments exterior errats, 6 de sis metres, amb aquestes facilitats els gironins sols ha tingut que estar esperant per baixar de conta atac i anar aclivellant al Roger, porter de la primera part dels arlequinats, quan no era així en segona onada eren els llançadors que amb poquíssima oposició llançaven còmodament, amb aquesta tònica s’ha arribat a la mitja part.

En el descans l’Oscar entrenador arlequinat ha intentat re-composar una mica la desfeta, recorrent al orgull personal de cadascun, per tal de aconseguir millorar la desastrosa  imatge que s’estava donant, i entre que el Bordils ha baixat una mica el pistó i que els arlequinats han posat una mica de intensitat defensiva, ha permès recuperar algunes pilotes i fer una segona part digna, parcial de la segona part (15 a 13) per els locals.

En definitiva aquesta temporada es camina cap el descens de categoria, sols una casualitat de les que passen de tant en tant ens podrà salvar.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger i Guillem a la porteria i con a jugadors de camp Eloi, Alejo, Albert, Adrián, Cristian, Oriol, Bernat, Jandro, Eric, Vallribera i Guille.

El proper dissabte el Sabadell rep al Handbol Cornellà a les 17.00, teòricament partit assumible, esperem veure al millor versió dels arlequinats.