diumenge, 22 de març del 2015

Sabadell Handbol 27 – Handbol Rápid Cornellà 28

Nou partit i nova derrota un pel esperpèntica, per la imatge donada per l’equip arlequinat, una primera part en que ha costat un munt estar a la alçada del partit, que ha acabat amb empat a 14, també gracies a les aturades del Roger que ha comptabilitzat un  51.5% a la primera part, els arlequinats davant d’un rival dels mes fluixos de la categoria, no han estat encertats tant de cara la porteria  contraria  com defensivament, permetent així que els contraris estesin tota l’estona dins del partit, a falta de cinc minuts per la fi de la primera part els homes de l’Oscar estaven dos gols per sobre, però no han sigut capaços de poder mantenir aquesta avantatge, arribant-se a la mitja part amb el marcador de empat a 14.

A la represa del matx, els visitants més per els errors defensius del arlequinats que per el sues pròpies encerts ha fet un parcial de 1 a 7, davant de la desesperació dels aficionats que estaven presents a la grada de Can Balsach, l’Oscar demana temps mort, demanat molta mes tensió (sobretot defensivament), a partir d’aquest moment els arlequinats han començat a ser mes contundents en defensa, a resultes d’això, s’han recuperat algunes pilotes i amb baixades ràpides s’ha començat la recuperació, també aprofitant el moment de efectivitat del Alejo i el Bernat cara a porteria, s’ha arribat a falta de 35 segons amb el resultat de empat a 27.

El entrenador visitant demana temps mort per  preparar alguna estratègia, dissortadament els arlequinats en la represa per error de canvis defensius i ofensius, de sortida son set més el porter en pista, resultat d’ això, doble exclusió per els arlequinats, a la represa els visitants acaben fent un llançament del extrem que el Guillem, para pro el rebot toca al pal i a la esquena del porter entrant a dintre de la porteria, acabant-se el partit amb el 27 a 28 conegut.

Per el Sabadell Handbol han jugat el Roger i Guillem a la porteria i con a jugadors de camp Eloi, Cesc, Oriol, Alejo, Cristian, Rudy, Bernat, Guille, Albert, Alex, Eric i el juvenil Germán, que ha jugat amb el sènior, un debut correcte.

La setmana que ve el Sabadell visita el pavelló de la Marbella (Handbol Poblenou), esperem veure a part del resultat, un equip amb ambició i que jugui con un equip.