dilluns, 2 de març del 2015

Handbol Manyanet 26 – Sabadell Handbol 24


 
Bon partit el jugat per els arlequinats en la visita al Pavelló de L‘Illa Diagonal davant del Handbol Manyanet, però no ni ha hagut prou per assolir els dos punts, es té que comentar que al equip local faltava el principal llançador lesionat.

De sortida als arlequinats els hi ha costat  agafar el ritme del partit, principalment per la seguretat en la porteria del porter local, però mica en mica amb llançaments ràpids per no donar masses opcions al porter i millorant la defensa s’ha pogut mantenir la diferencia del marcador dintre dels menys un i dos gols, així s’ ha arribat a la mitja part amb un marcador més curt de lo habitual, 13 a 11 per els barcelonins.

En la represa els locals han començat a forçar la defensa amb un pel més de duresa i un munt de faltes reiteratives per tallar la continuïtat dels arlequinats, amb això i algunes pèrdues de pilotes dels homes de l’Oscar han permès als locals agafar una avantatge de cinc i sis gols que donava la sensació de que el partit estava trencat.

Els arlequinats en atac recolzats en el excel·lent partit del Alejo, que ha tingut una molt bona segona part, de cara a la efectivitat vers la porteria contraria, han començat a retallar la diferencia del marcador, però ha faltat temps per aconseguir-lo,  arribant al final amb el resultat de 26 a 24 per els locals. 

Com sempre quan es perd per un resultat tant ajustat queden els dubtes de saber que s’hagués pogut fer si els 10 llançaments errats de sis metres, tant sols la meitat s’ haguessin transformat en gol, però en definitiva el resultat es el que es i res el pot canviar.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i com a jugadors de camp Rudy, Eloi, Alejo, Oriol, Guille, Bardón, Albert, Cristian, Adrián, Jandro, Eric i Vallribera.

La setmana que ve el Sabadell rep al Handbol Pardinyes el dissabte a falta de confirmar la hora del partit, segurament el dilluns es podrà donar-la exactament, de totes maneres esperem veure un bon partit d’handbol.
Que la força ens acompanyi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada