diumenge, 22 de febrer del 2015

Sabadell Handbol 28 – BM. Granollers 38

Partit amb baixes importants en el equip arlequinat, davant d’un equip jove i amb bon nivell tècnic, de sortida els arlequinats com cada partit han estat dintre, però als deu minuts de joc els visitants ja han agafat avantatges de 3 i 4 gols, en base a ràpid contra atacs, la majoria aconseguits per les pèrdues de pilota en atac i també degut a la mala selecció del llançament.

El Granollers defensant amb una defensa oberta i aprofitant-se del errors del homes de l’ Oscar Ramírez tenien prou per mantenir la diferencia en el marcador arribant-se a la mitja part amb el marcador per els dels Vallés Oriental de 15 a 21.

En el inici de la segona part, pocs canvis i mica en mica els visitants han anat agafant més diferencia en el marcador, i quan els arlequinats tenien opcions de retallar-la no eren prou precisos en els llançaments, en definitiva nova derrota arlequinada i demanat que s’acabi el partit.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger i Guillem a la porteria i com a  jugadors de camp Rudy, Alejo, Oriol, Albert, Cristian, Guille, Adrián, Bernat, Vallribera, Jandro, Eric i Roger, jugador juvenil, que ha debutat en aquest partit amb bons números 66% d’encert i bona actitud defensiva.

El proper Dissabte el Sabadell Handbol visita el Handbol Manyanet al pavelló de L’Illa a les 18:30, esperem veure un bon partit.