dimecres, 22 d’abril del 2015

Sabadell Handbol 17 – Handbol Sant Vicenç 27




Partit sense massa història el jugat aquesta vegada en el pavelló de Sol i Padrís a les 9.00 hores del Diumenge davant del Handbol Sant Vicenç, equip que està situat a la part alta de la classificació i està lluitant per entrar dintre del play of d’ascens.

De sortida els arlequinats han aconseguit mantenir el marcador amb empats i petites avantatges del visitants,  fins que s’han despertat i han començat a marcar la diferencia en base dels llançaments exteriors i també de una certa duresa en defensa, que ha fet que els arlequinats perdessin més pilotes en atac, resultat d’ això contra atacs i maten el partit.

A la segona part no gran cosa més, els visitants han mantingut la avantatge e inclús la han augmentat fins acabar amb el marcador de 17 a 27.

Per els arlequinats han jugat Guillem i Roger a la porteria i com a jugadors de camp Rudy, Eloi, Cesc, Oriol, Bardón, Adrian, Bernat, Alejo, Toha, Vallribera, Cristian i Jandro. 

El proper dissabte últim partit de la lliga al Pavelló del Handbol Vilamajor, tercer equip de la cua de la classificació, que pràcticament ha baixat igual que el Sabadell Handbol, esperem que es pugui fer un bon partit  per acomiadar-se la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada